Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

A reggeli korán keléssel nem volt gondom. Jóval az óracsörgés előtt felébredtem, aztán elkészültem kényelmesen.

Meglepően kellemes reggel volt, sokkal hidegebbre számítottam. Szerencsére nem fagyott sehol sem, de útközben van egy erdős szakasz, ott egy kicsit csúszott az út. Fél 8-ra így is nyugodtan odaértem. Pár dolgot még elintéztem, többek között azt is, hogy anatómiából nem kell megírnom a januári dolgozatot. Legalább ennyi előnye legyen a diplomámnak. Bár valószínűnek tartom, hogy még tudom kamatoztatni vmikor, de ez csak a tanár jóindulatától függ.

Ma élelmezéstanunk volt. Eleinte nem volt szimpatikus a tanárnő, fura beszédstílusa van, de aztán pár perc után megkedveltem, mert nagyon pörgős, érdekes előadást tartott.

3-ra hazaértem. Nagy kupi, kaja sehol, fáradtság, nyüglődés.... Minden bajom volt. Szerencsére anya elvitte a gyerekeket sétálni, így el tudtunk menni Kedvesemmel bevásárolni, jutott időnk ebédelni, és kicsit rendet raktam.

A gyerekek egész este egymást überelve csinálták a lükeségeket, amiből aztán kisebb balesetek is lettek. Az elalvás gyorsan ment, kifárasztották egymást rendesen.

Aktív témák