Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka egyre jobban nem szereti a pelenkát. Amikor reggel felébred, az az első, hogy kéri, vegyem le. Ha pedig már egyszer belepisilt, akkor is le akarja venni. Ezért nem erőltetem nagyon a dolgot. A wc érdekli, de annyira nem, hogy ráüljön. A bilit pedig csak cipeli fel-alá, és sámlinak akarja használni.

Kint az udvaron van ám a nagy vígasság. Csupasz popsival sétálgat egész nap. Szól, ha pisil vagy kakil, olyankor jól megdícsérem, amire nagyon büszke. Vettem neki fürdőbugyikat is, amikben igencsak nőiesen viselkedik. Ez az egyik:

[kép]

Borka délelőtt anyáékkal volt a fürdőben. Úszószemüveget akartak neki venni, de nem kaptak. Mivel elég sokat járnak ki anyáék az úszómesterek már ismerik őket, a két lányról nem is beszélve. Borcsi tehát odament az úszómesterhez, és elpanaszolta neki a bánatát, mire ő hozott neki egy szemüveget, és odaadta örökbe. Na, örült is Borka nagyon. 20 percet úszott a hidegvizes, mély vízben, amit persze büszkén újságolt el. Örülök, hogy ilyen bátor lett a vízben, és szívesen úszik.

A víz nem melegedett fel eléggé a medencében. Ezért kihagytuk a fürdést délután. Ráadásul az idő sem kedvezett nekünk, mert nagyon erős szél kerekedett. Este úgy nézett ki, hogy vihar is lesz, de aztán elmentek a felhők. Viszont Mogyoróval sétáltuk egy nagyot. Idejét sem tudom, mikor vittük el. Jah, és persze kihasználtuk a játékkamra minden szerkezetét.

[kép]

Aktív témák