Aktív témák

• ladybug
    őstag

Hehehe. :C Vettem töltőselemeket, mert már elegem volt, hogy nem tudok régóta képeket készíteni. Most folyik az első feltöltés, és holnap már fényképezhetek is. Tralalalalala.

Jól aludtunk, jó reggelünk és jó napunk volt.

Délelőtt takarítottunk Rékussal, és játszottunk sokat. Ebédelt, majd ment is aludni. 3,5 órát aludt délután. Közben Borka is hazajött, a gyógyszertárba is elmentünk. Akartam venni egy krémet vagy löttyöt, ami segíti leszoktatni az ujjszopásról. Jönnek az új fogacskái és féltem, hogy eldeformálja őket a folyamatos ujjszopás. Szegény Borcsik is emiatt hajlandó lenne leszokni, de magától nem tud. Annyira berögzült pótcselekvés, hogy már észre sem veszi, ha csinálja. Éppen ezért magától nem fog menni a leszokás.

Végülis a szert nem vettem meg, mert nagyon drágának és nagyon drasztikusnak találtam. Keserűfű és erőspaprika van benne. Erőspaprikakrém meg itthon is van.

Délután esett, de utána ki is tudtunk menni, mert meleg maradt. Sőt, fullasztó páratartalom és hőség volt.

6-kor megnéztük az ovis tárlatnyitót, majd elmentünk bevásárolni. Aztán vacsora, és fürdés. 9-kor pedig alvás.

[Szerkesztve]

Aktív témák