Aktív témák

• ladybug

őstag

Még mindig. Vagy már megint? Köhögök. Estére mindig rosszabb lesz. Ittam megint egy kis Jägert, épphogy fél cl-t, és tegnap is. Beveszek és megiszok én mindent, csak ne lenne ez az átkozott köhögés. Éjjel mégis jól aludtam. Ez talán betudható ez elalvás előtt bevett Rubophennek is. Réka is jó kislány volt. 3 után ébredt fel éjjel.

Délelőtt elsétáltunk a lányokkal az orvoshoz. Kellemes idő volt, sütött a nap. A doktornő szerencsére nem találta nagyon betegnek őket. Réka 2-3 féle gyógyhatású készítményt kapott, ami egyébként teával keverve nagyon ízlik neki, Borka pedig egyet. Tehát ő van a legjobban hármunk közül.

Réka bőre szépen letisztult. Amióta felhagytam a tejtermékek fogyasztásával, napról napra simább, pöttytelenebb lett a bőre. Már szinte alig van pár kiütés az arcán. Végre nem úgy néz ki, mintha egy igénytelen anya gyereke lenne. Szép bababőre van.

A fürdetés az egyik kedvencem a mindennapokban. Nem sír, nem nyűgösködik. Úgyhogy már majdnem az elejétől fogva szinte pancsikálunk a vízben. Utána pedig a testápolós masszírozás következik. Mhmmm, tiszta kényeztetés.

Ma elvittük a cicákat az állatorvoshoz. Kaptak oltást, és megbeszéltük az ivartalanításukat is. Két hét múlva kell vinni őket a műtétre.

[Szerkesztve]

Aktív témák