- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Még mindig. Vagy már megint? Köhögök. Estére mindig rosszabb lesz. Ittam megint egy kis Jägert, épphogy fél cl-t, és tegnap is. Beveszek és megiszok én mindent, csak ne lenne ez az átkozott köhögés. Éjjel mégis jól aludtam. Ez talán betudható ez elalvás előtt bevett Rubophennek is. Réka is jó kislány volt. 3 után ébredt fel éjjel.
Délelőtt elsétáltunk a lányokkal az orvoshoz. Kellemes idő volt, sütött a nap. A doktornő szerencsére nem találta nagyon betegnek őket. Réka 2-3 féle gyógyhatású készítményt kapott, ami egyébként teával keverve nagyon ízlik neki, Borka pedig egyet. Tehát ő van a legjobban hármunk közül.
Réka bőre szépen letisztult. Amióta felhagytam a tejtermékek fogyasztásával, napról napra simább, pöttytelenebb lett a bőre. Már szinte alig van pár kiütés az arcán. Végre nem úgy néz ki, mintha egy igénytelen anya gyereke lenne. Szép bababőre van.
A fürdetés az egyik kedvencem a mindennapokban. Nem sír, nem nyűgösködik. Úgyhogy már majdnem az elejétől fogva szinte pancsikálunk a vízben. Utána pedig a testápolós masszírozás következik. Mhmmm, tiszta kényeztetés.
Ma elvittük a cicákat az állatorvoshoz. Kaptak oltást, és megbeszéltük az ivartalanításukat is. Két hét múlva kell vinni őket a műtétre.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest