Aktív témák

• ladybug
    őstag

Egész jól aludtam éjszaka. És a többiek is, mert szerencsére nem ébresztetem fel senkit a köhögésemmel. Réka fél 4-kor ébredt fel először. Gyors szopizás, és már aludt. Fél 7-es szopizás után pedig már nem is tudtunk visszaaludni. A hangom egyre rosszabb, a köhögés pedig folyton irritálja a torkomat.

Ebéd után el is mentünk édesanyával és a lányokkal az orvoshoz. A gyerekorvos szabin volt, így velük majd holnap délelőtt visszamegyünk. Mivel a háziorvosom is szinte ott rendel, ahol a gyerekorvos, megvizsgáltattam magamat. Kellemes vrusos légőti fertőzést sikerült összeszednem, ami során a manduláim akkorák lettek, mint 2 dió. Szoptatok, tehát nem kaphatok bármilyen antibiotikumot. De azt kell kapjak, mert már csúnya a torkom. Vmi kompromisszumos megoldás kell ilyenkor. Injekció nem, mert attól elapad a tej. Egy erősebb antibiotikum azért nem, mert Rékának hasmenése lesz tőle. Marad az enyhébb gyógyszer, amit a kisebb hatóanyag miatt viszont hosszabb ideig kell szedni. Mindegy, csak múljon már el. Szenvedek, őszintén megmondom. Már nem is tudom mi fáj jobban? A fejem a sok köhögés miatt, ami nem akar felszakadni, vagy a torkom? Legyen már elég! :O

Az esti beszélgetés feledtette a fájdalmat. Nevetgéltünk jókat, és morfondíroztunk, hogyan is kellene nekiállni az építkezésnek.

Aktív témák