Aktív témák

• ladybug
    őstag

No, jól lemaradtam. Az utóbbi napokban nem volt időm még a gép elé se leülni, nemhogy blogolni. Ezért most, hogy végre a lányok alszanak, Kedvesem fürdik, nekem pedig úgy néz ki, hogy semmi dolgom, leültem netezni és persze egyben blogot írni is.

Kezdem a csütörtökkel. Semmi különös délelőtt. Délelőtt játék kint, Réka 11 után elaludt. Borcsi hazajött, játék kint, aztán Réka is felébredt. Kivittük az autót gumicserére, aztán el a fürdőbe: úszásoktatás. Borka nagyon élvezte, és ügyes is volt.
    Haza, kis játék, aztán elvittük Mogyorót beoltatni, majd haza. Fürdetés, és fektetés. 8 után indulás Zegre. Egy kedves angol barátunk visszautazik kedves magyar barátnőnkkel Angliába, és ott is szándékoznak letelepedni. Nekik volt a búcsúbulijuk. Örülök nekik, mert szépek együtt, és megérdemelik egymást és egy szép életet együtt. Hiányozni fognak, mert bár az utóbbi időben nem nagyon találkoztunk, mégis 3-4 havonta összeültünk vhol. De, ha jobban belegondolok, szerintem ez a 3-4 hónap így is menni fog, hogy kint lesznek. Addig meg email és msn.
    11 körül értünk haza. Nekem elég is volt ennyi, mert már odafelé is nagyon fáradt voltam, hazafelé viszont már elaludtam többször a kocsiban.

Péntek...Mi is történt velünk? Hm..hm. Nem is tudom. Délelőtt ovi után bevásárlás, aztán haza. Pogisütés és takarítás. Fél 12-kor Rékus elaludt, és sajnos már 1 óra múlva ébren volt. Nem tudtam visszaaltatni. Borka is hazaérkezett, aztán kimentünk az udvarra. Estig kint voltunk. Majd vacsi, fürdés és alvás, mert megint mindkét manó hullafáradt volt.
    8-kor pedig indultunk tecsóba. Nekünk is volt egy kis vásárolnivalónk, meg Kedvesem unokaöccsét is elvittük. Vettünk sok szép dolgot. Főleg ruhákat, mert arra volt szüksége mindannyiunknak.
    11 körül étünk haza. Anya épp Rékát próbálta visszaaltatni, de nagyon köhögött és eldugult az orra, és nem tudott visszaaludni. Lefeküdtem vele a mi ágyunkan, de aztán még mindig nyugtalan volt. Akkor adtam neki köhögéscsillapítót és kiszívtam az orrát. Kicsit magyarázott, de aztán megölelt mindkettőnket, és elaludt. Fél 1-kor végre én is aludtam, de sokáig hallottam még Réka köhögését.

Szombat. Kedvesemnek leltár. 1/4 6-kor kelt, és 6-ra már bent is volt. Semmit nem hallottam, hogy felkelt vagy elment. Borka 6 után jött mellénk, és egy kicsit még sikerült elaltatnom, de fél óra múlva már kelni akart. Akkor felkeltem vele, aztán hamarosan Rékus is felébredt. Reggeli után elmentünk bevásárolni, vettünk övet nekem és Borkának is, meg a legfontosabbat, amiért mentünk: kólás Hubba Bubba rágó. Brahh. :F
    Aztán haza, és ki az udvarra. Hogy mára meglegyen a kellő adrenalin szintünk, Borka drágám egy lécen egyensúlyozva megpróált egy kiálló szöget visszadobbantani a lábával. Persze a szög ''makacsabb'' volt, és így Borka cipője, zoknija és jobb talpa lett lyukas. No, gyorsan el ügyeletre, de előbb kis megnyugtatás, mert nagyon megijedt a drága. Hát még én. Szerencsére tetanuszt nem kapott, pedig igyekeztem erre is felkészíteni. Bekötötték neki, és ennyi, jöhettünk is haza. Itthon felhívtam a gyerekorvost, és megbeszéltük az injekciókat. Tetanusz nem lesz, helyettte a 6 éves oltást hozzuk előbbre. Úgyhogy hétfőn Réka és Borka is oltást kapnak.
    A nagy ijedtség elmúltával ebédeltünk, aztán leültem volna, de Réka megint egy óra alvás után felébredt. Szerencsére jó kedve volt. Aztán kimentünk az udvarra. Borka nagyon ügyes volt. Nem hagyta el magát, és szinte nem is vett tudomást a sebéről. Játszottak kint a szomszéd kislánnyal az udvaron és az utcán is. Sőt motorozott is egy kicsit.
    Fél 7 körül bejöttünk, aztán fürdés és hamarosan alvás, mert megint nagyon elfáradtunk.

Réka édesen csacsog. Egyre több mindent mond már első hallás után is, és szépen használja az adott helyzetekben.

Aktív témák