Aktív témák

• ladybug
    őstag

Vasárnap van, és 4 nappal vagyok lemaradva a naplómmal. Most nekifeszülve megpróbálom feleleveníteni az elmúlt napok eseményeit, miközben a nagylányom folyton azzal zaklat, hogy ''telefonáljak'' vele, és játszak az egyik plüssfigurával. Semmi tolerancia nem szorul belé időnként.
    Na, akkor gondolkozzunk...

Csütörtök: Reggel gyorsan elszaladtam orvoshoz, ahol meg is kaptam az utolsó antibiotikumos injekciómat. A mellem már nem fájt napok óta, aminek nagyon örültem. Viszont most kialakult bennem egy para, hogy mikor fog megint begyulladni. Hazafelé rohanva bevásároltam a szükséges dolgokat. Otthon az első dolgom volt, hogy Borka jelmezét elkészítsem. Lepke szeretne lenni. Ezt legalább meg is tudom fabrikálni.Egy drótkeretből készítettem édesanya segítségével egy szárnyat, amit a derekára lehet erősíteni. Utána kartonlapból kivágtam a szárnyakat, és megragasztottam. Nagyon örült neki, amikor hazajött.
    Gyors vasalás, és pakolás, mert persze az utolsó pillanatban kiderült, hogy ma megyünk Bpestre. Férjecském hazajött 3 felé, és indulás. Este 6-ra felértünk. Elugrottunk Péter laptopját lecserélni egy új nc 4200-re. Így most már enki is olyan kis Édessége van, mint nekem. Úgy fogjuk őket megkülönböztetni, hogy ráragasztjuk a jeleinket (Marvint és egy katicabogarat). Utána Sipihezmentünk. Jól bevacsiztunk, utána alvás. Meglehetősen jól aludtunk. Ami nálam nagy szó, mert a saját ágyamhoz ragaszkodom, de most olyan fáradt voltam, hogy aludtam, mint a bunda.

Péntek: Borka már fél 7-kor felébredt, de szerencsére fél 8-ig az ágyban feküdt velünk, így mi még tudtunk szunyókálni. Az első dolga Sipi ébresztése volt.
    Aztán nehézkesen mi is felkeltünk, és miután rendbeszedtük magunkat a fiúk itt is hagytak bennünket. Mentek a dolgukra. Mi meg otthon maradtunk, mondván, hogy nagyon sietnek, mert csak pár perces dolguk van. Háát, ahhoz képest kb 3 óra hosszat egyedül is voltunk. Ebédet készítettem, közben játszogattunk Borkával, Réka meg jót aludt.
    1- fél 2 között hazaértek a férfiak is. Ebéd után Borka aludt 1,5 órát, majdösszecihelődtünk, és átmentünk Csepelre Eszterékhez aludni. Este még egy vásárlást is megeresztettünk a közeli Tecsoban.

Szombat: Ismét jót aludtunk, mindenki. Csak szegény vendéglátóink kuporogtak egy kis fotelágyon ketten az étkezőben. Sokat győzködtük őket, hogy adunk nekik még helyet a szobában, de nem fogadták el. :( Igaz, friss szerelmesek.
    Ebédre húsos palacsintát sütöttünk. Belaktunk belőle rendesen. Kellemes beszélgetés, és PH-zás hegyek.... Este pedig PH tali. Végre nem csak mi vittünk el a gyermekeinket. Örültem, hogy más PH-s szülőkkel is megismerkedtünk. És a 2 Apróság között csak 2 nap volt. Semmi gond nem volt velük. Dajkáltál őket rendesen a többiek. Mondjuk volt is jelentkező bőven.
    10 -ig maradtunk, utána Csepelre. 11-kor már aludtunk is.

Aktív témák