Tegnap este a lánykáink igen hamar elaludtak, fél 8-kor mindketten durmoltak.
A náthától és köhögéstől alig látunk mindannyian. Borka szinte a legegészségesebb, neki csak ritkán folyik az orra. Párocskám egész sokat fújja az orrát. Réka már köhög, és ki se látszik a tatonyból állandóan szívom az orrát. Én is köhögök, kapar a torkom, és folyik az orrom. Jól elért minket. Ráadásul anyáék is panaszkodtak már, hogy ők is megbetegedtek.
Réka az éjjel 2 is felébredt a köhögésre, másodszorra már magunk közé vettem, és úgy sokkal nyugotabban aludt.
Borka volt az első kukorékoló reggel, és az kora esti lefekvésből adódóan igen korai volt. 6 után pár perccel ébresztgetett. Réka hamarosan, 20 perc múlva csatlakozott hozzánk.
Szépen elkészültünk, reggeliztónk, ekkorra már Kedvesem is felébredt.
Borkát elvittem oviba, aztán haza. Réka már nagyon álmos volt, így gyorsan lefektettem, aztán mentem is az önkormányzatra, intézni a dolgainkat. Hamar végeztem, majd jelentkeznek, mondták. Ok, rendben.
Gyors bevásárlás, irány haza.
Otthon ebédfőzés, közben elkezdtem pucolni az ablakokat is, de szerintem 3-4 nap, mire az egész lakással végzek. Időm csak mértékkel,de van. A lényeg, hogy megvár.
Réka 2,5 óra alvás után felébredt, addigra szinte vágeztem is a betervezett munkával.
Ebédeltünk, majd Borcsi is hazajött az oviból anyáékkal. játszottunk a lányokkal kicsit, aztán 2 felé elaludtak mindketten.
1 óra múlva felébresztettem Borkát, és elmentünk sétálni hármasban Apájával, Rékus aludt még. Kellemes idő volt, olyan kora tavaszias.
4 előtt értünk haza. Épp megérkezett az asztalosunk is. Letett pár darab bútorlapot, és holnap délelőttre ígérte magát. Akkor jön a villanyszerelőnk is, és befejezi a pár elmaradt dolgot.
Az esténk nyugisan telt, de aztán sajnos fürdés után Réka nagyon nyűgös lett. Nehezn aludt el, nagyon zavarta az orrában lévő váladék. 2x kiszippantottam neki, majd egy kis Nurofent és köptetőt is kapott, hogy nyugodtabban aludjon.