Aktív témák

• ladybug
    őstag

Hajnali fél 3-kor hazaérkezett Párocskám, és utána már nyugodtabban is aludtam.

Lányok is csendben pihentek egészen reggel 3/4 7-ig. Akkor már mindketten ébren vártak. Játszogattunk egy darabig, majd kimnetünk az udvarra. Borka rögtön Mogyoróval hancúrozott, játszadozott. Aztán kishamar Kedvesem is felébredt, és utánunk jött.
    Rékus 9 körül el is aludt megint. Akkor elkészítettem az ebéd egy részét, mjad Borkát igyekeztem lekötni vmivel, de ma szinte semmi sem segített. Nyűgös, unott volt. Ez a legrosszabb kombináció.

Ebéd előtt kiment az utcára a szomszéd kislánnyal játszani, de kb negyed óra múlva már be is mentek hozzájuk. Legalább gyerektársaságban is volt ma része.

Ebéd után pedig alvás következett. Mire Borka elaludt, Réka felébredt. Nem pihente ki magát, emiatt ugyanolyan állapotban volt, mint a nővére délelőtt. Így hát 2 felé elvittem sétálni, aztán elaltattam.

Borka és anya elmentek délután istentiszteletre, ahol Borcsi úrvacsora után elkérte a tiszteletestől a kis kenyéradagját, mivel ő nem kapott vacsorát. :) És van ám egy tesóm is mondta neki, amikor csak egy darabot adott. Haza is hozta, és itthon befalták.

Kismanó ma elég nehezen aludt el. Sokszor már nem akar szopizni, de elaludni meg nem tud másképp. Gondolkodom egy cumin... :F

Aktív témák