Aktív témák

• ladybug
    őstag

A mai napra is akadt esemény.
    Anyósom reggel mondta, hogy elzsibbadt a bal fele, alig tudja mozgatni a kezét, lábát. Párom gyorsan el vele orvoshoz, onnan pedig beutaló a megyei neurológia osztályra. Agyvérzés. Na, paff. Előbb megijedtünk, majd szépen lassan próbáltunk megnyugodni mindannyian. Az okot még nem tudjuk, de nagy valószínűséggel a magas koleszterinszint és a dohányzás lehet a ludas. Min 1 hét, de legalább 2 hét a benttartózkodási időt mondtak, amíg a rög fel nem szívódik. Már csak azt remélem, hogy hamar jobban lesz, és tanul az esetből, és befejezi a mérhetetlen evést és folyamatos punnyadást.

Délután aludt mindkét leányzó. Fél 3 után keltettem fel Borkát, mert megbeszélte, hogy átmegy játszani a szomszéd utcába a kislányhoz. Utána mi pedig elmentünk a közjegyzőhöz. Gyorsan lezavarták az ügyünket, és pikk-pakk mehettünk is. Na, de pénz, az még nincs. Ilyen meg iylen papír kell még, és akkor a jövő héten vmikor (?) utalják.
    Hétfőn be is megyek, lerendezek mindent, ami szükséges, és pörgetem a dolgokat. Főleg, hogy minden mesterembert már iderendeltem.

Bementünk meglátogatni anyósomat is. Hát eléggé le van robbanva, és ahogy Rékát meglátta, rögötn sírva is fakadt. No, ezek után igyekszünk a gyerekeket itthon hagyni, amikor bemegyünk hozzá.

Este egy jót sétáltunk a lányokkal. Fagyiztunk, meg megkukkoltuk a városi néptánccsoport próbáját. Borka imádja nézni őket, és hallgatni a zenét. Azt hiszem ősszel beiratom néptánc foglalkozásra.

Rékus ma hamar elaludt. 8-kor már durmolt is. Borka pedig fél 10-kor feküdt le.

Jah, és megint elmaradt: 7 hónapos lett Réka.
    Tud állni, de nem kitartóan. Tud már lépni párat. 74-80-as a ruhamérete. Ismeri a ''nem szabad'' és a ''gyere'' kifejezést. Utóbbikor emeli a kezét magasba, és örömködik, hogy vki felveszi. Ülésből négykézlábra ereszkedik.

Aktív témák