Aktív témák

• ladybug
    őstag

Jól aludtunk. Reggel Párom és én keltünk fel elsőként, lányok aludtak. Reggeli előtt gyorsan felkészítettem a tökfőzeléket, meg is főtt, mire indulnunk kellett.
    Közben a lányok is felébredtek. Borka nagy legozásba kezdett, és nem volt szívem a reggelizéssel megzavarni. Ezért amíg ő játszott mi Rékussal beágyaztunk, rendet tettünk, összepakoltuk az uszodás holmit. Gyors reggeli a Nagylánynak, majd indulás.

Rögtön be is csobbantunk a melegvizes medencébe, és Borka már gyakorolta is a tegnap tanult dolgokat. 10-kor kezdődött az úszásóra. Réka is elaludt, így az ismerős szülőkkel beszélgettünk.

Fél 12-kor indultunk haza. Az ebédhez sütöttem kis husifélét, aztán megérkezett Kedvesem is. Ebéd, majd játék, és mesenézés.
    Réka 3/4 órát, Borka 1 órát aludt. Aztán kimentünk az udvarra. Borka rögtön ki is ment biciklizni, majd átment a szomszéd kislányhoz. Kis veszekedés volt ma is, de korántsem olyan kaliberű, mint a korábbiak. Ennyi meg kell...

Sétáltunk ma, 4-esben. :) Olyan jó volt. Szeretem, amikor a lányokkal együtt nekivágunk, és amíg Borka nagylányoskodik, addig mi beszélgetünk, Rékus meg nézegelődik. Csak hiányérzetem volt. A kutya. Hiányzott, hogy nincs kutya velünk. De talán nemsokára lesz...

8 előtt jöttünk be az udvarról. Borka megint nagy játékba kezdett, örülök, ha így feltalálja magát. Fog kapni majd komolyabbb legoskészletet, mert ami most van neki, abból már kinőtt.

Aktív témák