Aktív témák

• ladybug
    őstag

Kb 27 perce tudtam csak leülni a gép elé. Azt hiszem beefejezem a blogolást, és alszom, mint a tej.

A lányok ma reggel fél 8 körül ébredtek velem együtt. Beágyazás, reggeli után elmentünk a boltba, aztán az óvodába. 10 után értünk haza, akkor neki is fogtam az ebédnek. Borka átment szomszédolni, Rékával pedig megsütöttük a palacsintát. Jaj, de nyűgös volt egész idő alatt.

Ebéd után kint próbáltam elaltatni a két kis Vadócot, de hiba volt. Fél órás próbálkozás után bementünk, és elaltattam őket. Borka kb 1 órát aludt, Rékus viszont 3 óra hosszat.
    Míg Réka aludt, Borka játszott, és meg kivasaltam a ruhákat. Aztán mikor Apórmanó is felébredt, kimentünk az udvarra.

Átjött a szomszéd kislány és a szomszéd kisfiú is, és egész délután együtt játszottak.

Közben az értékbecslő is itt volt, és miután mindent megszemlélt, lefényképezett és ledokumentált, közölte, hogy kb még 3 hét az ügyintézés. Tehát ebben a hónapban ne is számítsunk pénzre.

A lányok ma későn aludtak el. Borka 3/4 10-kor, Réka pedig 10 után. És nem cicin, hanem elringattam a popójánál fogva.

Aktív témák