Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjelt sikerült megint végigaludnunk. 3 körül ugyan sokat mocorgott Réka, de csak 5 után ébredt fel először. Akkor szopizott, és aludt 7-ig.
    Borka is megint együtt kelt velünk. Miután megreggeliztünk elvittük Páromat dolgozni, hazafelé jövet pedig gyorsan bevásároltunk.
    Itthon összepakoltunk Borkával, beágyaztunk, nagyjából rendet tettünk, és irány a fürdő.

Az idő kellemes volt, de 9-kor mire odaértünk, a kinti fürdéshez még elég hűvösnek tűnt, így inkább bent maradtunk. Borkának nem vittünk úszógumit, Rékának pedig vettünk egy beleülőset. Nagyon élvezte a pancsizást így, sokkal nyugodtabb volt, ráadásul remekül rá tudott cuppani a szélére, és azt nyalogatta.
    Egy jó órát aludt ezután, addig mi Borkával pacsoltunk. Kipróbáltunk minden medencét.

Délre hazaértünk, és ebédeltünk is. Majd délután alvás. Borka hamar elaludt, de Réka nem tudott. Ki nem akartam vinni, mert nagyon meleg volt, így ittbent szenvedtünk. ¾ 2 –kor el is aludt, és 4 óráis aludt egy moccanás nélkül.

Borkával közben kimentünk az udvarra. Áthívta a szomszéd kislány, hogy együtt játszanak. Mondom menjen. Fürödtek egy jót, aztán kicsit játszottak. Egy óra múlva átjöttek hozzánk, és 6-ig itt játszottak. A vége felé azonban már nagy veszekedések voltak, főleg az én ronda hisztis lányom részéről. Ahh, mikor fejezi ezt már be? És hogyan tudnám leszoktatni róla? Úúúúgy felpofoznám, amikor így sivalkodik.

Közben az új szigetelő emberünk is felmérte a lakást, hogy mennyit kell gipszkartonozni. És a hétvégén el is készíti a költségtervet. Nagyon remélem, hogy jövő héten megjön az építési engedély.

Aztán fél 7 körül bicikiliztünk. A főútra vittem ki, hadd szokja csak a forgalmat, illetve azt, hogy a biciklizésre koncentráljon, és ne terelődjön el a figyelme. Meg hát a parkoló autókat is ki kell kerülni. Egész ügyes volt, de még sokat kell gyakorolni.

Este fürdés, mesenézés. Réka teljesen ki volt ütve. És emellett még nagyon melege is volt. Kivittem az erkélyre, hogy lehűljön, és megnyugodjon. Csend is lett rögtön, ide-oda nézelődött. ¾ 9-kor pedig elaludt.
    Borka nem sokkal utána ment pihenni.

[kép]

[kép]

Aktív témák