Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Megint jól alszik a Legkisebbünk. Hajnali fél 6-kor jelezte először evési szándékát, addig nyugodtan pihent. A szopizás után elaludtunk egymás mellett.
    Reggel a szokásos időben keltünk Kedvesemmel. Borka is pár percre rá ébren volt. Öltözködés és reggeli után Borka játszott, én pedig vasaltam mellette kicsit, mert megint felgyülemlett egy rakat ruha.

Réka fél 9 után ébredt. Felöltöztettük, evett, majd elindultunk boltba, postára és tanácsadásra. Mindenhol sokan voltak. Látszik, hogy hétfő van. Ilyenkor mintegy lappangás után kirobbannak az utcára az emberek, és sürgős, ügyes-bajos dolgaikat rendezik. Pedig aztán holnap is ráérne. De nem. Tolakodik mindenki, és persze ő a legfontosabb. Brahh, ezt a berögzült hülyeségeket.

Réka súlya szépen nőtt: 7,44 kg. Hossza: 64 cm. Fejkörfogat: 44 cm. Mellkörfogat: 45 cm. Kicsit náthás a Drága és köhög, de a doktornő is azokat a szirupokat, orrcsepet javasolta, amit eddig is használtam. Jó megbizonyosodni felőle, hogy nem csinálom rosszul.

Ahogy végeztünk a tanácsadáson Borka át is ment az oviba, és 3/4 12-ig ott maradt. Mi hazasétáltunk Rékussal. Közben el is aludt.
    Ebédeltünk aztán, és alszik mindkét Gyönyörűségünk.

Aktív témák