Aktív témák

• ladybug

őstag

Tegnap nem volt erőm írni. Nagyon fáradt voltam, és Réka is elég nehezen aludt el. Közben a nagylányom is elpilledt, és el is aludt az ágyunkon. Apája gyorsan megvetette az ágyát (két hsz írás és egy msn beszélgetés közben :)) ), majd átvitte lefektetni. Réka még mindig szopizott, fél 8-fél 10-ig egyfolytában, illetve nagyrészt csak cumizott. Ekkor meguntam már én is a dolgot, és betettem a kiságyba. Nagy nehézségek árán a cumit betuszkoltam a szájába, mert ugye vmi kellett a kis tátogatójába, aztán negyed óra múlva már aludt is. Én is. Kidőltem, pillanatok alatt elaludtam.
    Éjjel szerencsére tudtam nyugodtan pihenni, igaz 1-kor és 3-kor felébredt, de 5-10 perc alatt vissza is aludt.

Ma reggel néztük, hogy mennyit fejlődött Réka. Sokkal kerekebb az arca, a bőre kisimult. A rugdalózok már jók rá, sőt, van olyan amelyik passzos rá. Jövő hétfőn megyünk tanácsadásra. Kíváncsi vagyok, mennyit fejlődött hosszra és súlyra egyaránt. Amikor hazajöttünk a kórházból azon gondolkoztam, hogy legyen-e mérleg itthon, hogy meg tudjam nézni, mennyit eszik egy szopizás alkalmával. Örülök, hgy nem szereztem be egyet sem.
    Nem is ajánlom senkinek sem, mert ha tanácsadásra jár az anyuka a babával havonta egyszer, az elég megnyugvást ad. Ha a kisbaba szépen fejlődik, nyugodtan alszik, naponta több kakis és pisis pelusa van, akkor ne aggódjon az anyuka. Ezt csak azért írom le, mert az első gyermeknél mi is mindentől megijedtünk, mindentől féltettük, mindent rögtön tragédiának láttunk, illetve azt hiszem, hogy én. Párom mindig nyugtatott akkor is. Holott csak bizonytalan voltam. Ha megvan már a tapasztalat, akkor nincs mitől tartani.

Aktív témák