- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Aktív témák
-
ladybug
őstag
05.20.
Az éjjel egész jól aludtak a lányok. Réka pontosan éjfélkor felébredt, mert fájt a pocakja. Megvolt életünk első szorulása. Szerintem a sóska miatt volt, mert amikor múltkor én ettem, akkor is hasonlóan reagált rá. Nem igazán értem, mert a sósak elvileg nem okoz ilyet.
Aztán 4-kor szopizott megint, majd reggel 7-kor keltünk fel.
Reggeli után elmentünk bevásárolni ebédre. Egy szép nagy bevásárlóközpontba mentünk, ahol egy csodaszép állatkereskedést találtunk. Jaj, legszívesebben vettem volna egy csomót. Mókus, nyuszi, tengerimalac...Olyan szépek voltak.
Hazaérkezve a fiúk leléptek Borkával, mi meg ebédet készítettünk Rékussal. Hamar meglett, és Réka is elaludt 1 órácskára. Addig kicsit pihenhettem.
Délben ebédeltünk, majd gépszerelés volt soron. Borkát lefektettük, hogy aludjon, hogy az esti bulit bírja. 2-kor átmentünk Kidusékhoz, hogy elhozzuk a nyuszit, amivel meglepjük Sipit. Borka szerencsére elaudt, és fél 5-kor ébresztettük fel. Sipi nagyon örült az új ''Kedvesének'', és fél 6-ig játszottunk vele. Akkor felszedelőzködtünk, és elindultunk. 6-ra oda is értünk az étterembe. Az elsők között érkeztünk, de hamar megérkeztek a többiek is.
Az estéről tömören annyit, hogy nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekekre büszkék vagyunk, hogy ilyen jól bírták a programot. Fél 11-kor léptünk le. Borka hamar elaludt. Rékán meg csak kijött az esti lumpolás. 5 perc alvás után felébredt, és fél órát sírt. Szopizni nem akart, és csak ringatva, dúdolva tudtam elaltatni. Éjfélkor végre mi is lefeküdhettünk.![[kép] [kép]](http://img489.imageshack.us/img489/7652/dscf22816mx.jpg)
Aktív témák
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest