Aktív témák

• ladybug
    őstag

A mai nap még engedtünk a kísértésnek, és szórakoztunk egy kicsit.
    Az éjjel jól aludtunk, reggel pedig egész sokáig, fél 8-ig tudtam aludni. Lassan, kénylemesen ébredeztünk, felöltöztünk, játszottunk Borkával. Fél 10-kor viszont már korgott a gyomrom, enni kellett.
    Egy telefonhívásra vártunk, hogy elindulhassunk, amit végülis 11 körül megkaptunk.
    Egerszegen találkoztunk Eszterrel és Tibivel. Találtunk is egy remek helyet, ahol kényelmesen megebédelhettünk. Közben Borka már kifáradt, és kezdte elveszíteni a türelmét. Csakazértiskodott. Nem szeretem, ha ezt csinálja. Provokál. Tudom, én meg hagyom magam.... :(
    Réka viszont aranyosan nézegelődött és nevetgélt, de az ebéd végére ő is nyűgös lett.

Az étkezés után fagyizót kerestünk, de zárva volt. Így inkább feladtuk a sétát, beültünk a kocsiba, és kiautóztunk a gébárti-tóhoz. Borka jól megfuttatta ott Eszteréket, Réka meg nyugiban szopizhatott. Aztán dumcsiztunk Eszterrel, mert hát neki olyan jó kiönteni a lelkemet.

Fél 4-kor indultunk haza. A lányok elaludtak. Bár Rékának nehezen ment, de mihelyst bekapta az ujjamat, nagyokat cuppogtatva rajta álomba szenderült.

Hazaérve Borkának felpattantak a szemei, ahogy apája behozta a lakásba, hogy ő bizony most szeretné mekapni a beígért fagyit. Hát, jó. Miért is ne? Úgyhogy egy nagy séta keretében elmentünk fagyizni.
    Anyáékat is meglátogattuk visszafelé, Borka ott is maradt játszani náluk.

Este hamar nyugovóra tért mindkettő leánykánk, csak mi gubbasztunk még mindig. Pedig aludni kellene. Holnap már munkanap.

Jut eszembe...
    Réka új tudománya:
    -a prüszkölés -> a brümmögésből indul, és átcsap nyálfröcskölős prüszkölésbe.
    -a kendőjáték -> van egy szép kiskendője, amit megfog, és ide-oda tesz az arcára. Sőt, néha az ujjára teszi, és azt szopizza.
    -a megfogás -> bővült azzal, hogy felveszi a bal kezével a tárgyakat, felemeli az arcáig, odaviszi a jobb kezét, és átveszi.
    -a forgás -> bár inkább dőlésnek mondanám. De csak akkor működik (érdekes módon), ha a feneke feljebb van, mint a feje. Balról jobbra dőlt még csak.

[Szerkesztve]

Aktív témák