Aktív témák

• ladybug
    őstag

A lányok még rosszabbul lettek. Borka délutánra megint lázas lett. Adtam neki lázcsillapítót, de nem vitte le neki, így estére kapott egy kúpot. Holnap pedig orvos, mert ez így nem mehet tovább. A lázcsillapító szinte nem is használ neki, és ez már a 5. napja, hogy lázas.
    Rékának még mindig nincs láza, de nagyon ingerli a váladék. Fürdés közben majdnem megfulladt szegényem. A frászt hozta rám. Sírt, és sírt, meg fuloklott közben, aztán egyszercsak - mintha elvágták volna - a sírás abbamaradt, és elaludt. Ez egyik másodpercről a másikra történt. Nagyon megijedtem, mondanom sem kell. :( Ott ültem a hordozója mellett, mert a kiságyba nem mertem beletenni, és vártam, hogy felébredjen. Közben szegény Borcsikám is frászba volt, mert ő sem tudta miért sírt a huga. És én sem tudtam mivel megnyugtatni, mert igazából fogalmam sem volt.

Borka fél 8 óta alszik. A kúp használ neki ezek szerint. Van benne kis altató is, úgyhogy nyugodtan pihenhet éjszaka.
    Réka nem kapott kúpot. Neki a cumi lett a nyugtatója. Fél 9 óta ő is alszik.
    Az étvágyuk rossz mindkettejüknek. Réka is kevesebbet szopik, Borka meg alig eszik, inkább csak reggelire - bár ma akkor sem.
    Holnap mindenképpen elviszem őket megint orvoshoz.

Aktív témák