- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #85008 üzenetére
Van eBay-en hónapok óta, csak 4k-t picit sokallok érte (szállítással együtt).
B-L-A-C-K: FYI, a külső, gumi/műanyag gombról van szó, nem a belső, fém részről.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #84840 üzenetére
Egyszer már kellett javíttatnod GPU elhullás miatt, nem?
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #84834 üzenetére
Hát ja, echte 4k renderelésre való gép volt. Nyilván nem voltak előjelei, meg hát lecsukva jobban renderel.
-
Tim82
félisten
válasz
föccer #84555 üzenetére
Fenét.
Egyébként így belegondolva, a felvetésed azért is mókás, mert velem kávéztál először a topikból.
-
Tim82
félisten
válasz
Zsmester89 #84416 üzenetére
No akkor megint: fülest keres, ami nem agybadugós.
-
Tim82
félisten
válasz
Zsmester89 #84373 üzenetére
Btw, neki az a fő szempont, hogy NE legyen agybadugós.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #71587 üzenetére
találjak épeszű áron nem in-ear (tehát nem agybadugós) fülest, ami normális minőségben szól...
Régi, de eszembe jutott: most jött szembe egy hájp alapján ár-érték arányban nagyon jónak mondott in-ear füles review-je. VE (Venture Electronics) Monk fülesre nézz rá, ha épp aktuális lesz. Ebay-en én 7k körül-picit alatta látok belőle.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #83866 üzenetére
Holnap vagy hétfőn meglesz.
Valóban nem egy szépségdíjas erősítő.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #83864 üzenetére
-
Tim82
félisten
Érdekel valakit a topikból egy Technics SA-AX540 házimozi erősítő, még mielőtt meghirdetem Hardveraprón?
Régi darab, '90-es évek végi modell, tehát HDMI-t meg ilyen úri modern dolgokat nem tud. 5.1-et igen, de úgy sosem használtam, egy pár Videoton DC1680-at szolgált ki. Én is használtan vettem, nálam kb. 6 éve van meg. Az előlapja szép állapotú, a tetején vannak azért komolyabb karcok. Az eredeti hangerőszabályozó potméter ki lett cserélve egy másikra az előző tulajnál, ami annyit tesz, hogy van benne egy kék LED, ami bekapcsolt állapotban világít.
Volt idő, amikor azt hittem, hogy van valami gyíkja és javíttatni kellene, de igazából egy furán viselkedő RCA kábel okozta, amelyik némelyik cuccom esetében (ez az erősítő + egy fejhallgatóerősítő) az egyik oldal hangját halkabban továbbította sztereó esetében.
A kábelt azóta kinyomtattam-széjjeltéptem, egy rendes Klotz kábellel meg semmi ilyesmit nem produkál.Van távirányítója is, de ezt tekintsük inkább jelzésértékű dolognak, ugyanis én is úgy kaptam az erősítő mellé, hogy hiányoznak gombjai és az elemtartó fedlap, utóbbit kartondarabbal és celluxszal pótolta az előző tulaj... Hangerőszabályozás mindenesetre működik vele, másra meg nem használom.
A fentebb említett hangfalak is eladóak lesznek, plusz van egy Technics SL-PG370A CD-pörgető is. Koncepcióváltás miatt szabadulnék meg tőlük - hálószobában van a tévé + médialejátszó, elég egy Genius SP-HF1250B ezek kiszolgálására (túl sok helyet foglal a jelenlegi cucc), zenére meg a nappaliba kerül egy kisebb digitális erősítő (SMSL Q5 Pro) egy kisebb "bookshelf" hangfalpárral.
Ár megegyezés szerint, én olyan 12k környéki árra gondoltam az erősítőért önmagában, de ez képlékeny. A hangfalakra 10k körül, a CD-re 5k körüli árra, de mindegyik ármegjelölés rugalmasnak mondható.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #83854 üzenetére
Őszintének őszinte volt, az tény...
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #83839 üzenetére
Valahol biztos van.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #83716 üzenetére
Gondolom, meglepetésként fog érni, hogy utána tudsz nézni a banki kondícióknak, ugye?
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #83673 üzenetére
Ugye tudod, hogy ha Hardverapró alól linkeled a saját adatlapodat, az is van ilyen jó megoldás? (Sőt, jobb is, mivel ott az értékeléseid is látszanak.)
Just sayin'.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #83119 üzenetére
Humorérzék elrejtése is megy a prémium tagsággal? Természetesen olvastam az előzményeket.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #83115 üzenetére
Error? Önkritika.
-
Tim82
félisten
(Imgur, gif-ek.)
-
Tim82
félisten
Én csak azt nem értem, hogyan nem lett a hozzászóló lottónyertes.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #82849 üzenetére
Shadowrun, Star Wars, meg játszanak néha Ars Magicát, illetve a Game Of Thrones világában valamilyen részben kész, részben általuk alakított rendszer alapján.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #82826 üzenetére
Van egy 3330asom ha erdekel
Nem, köszi.
(Ezek a mai funkcionális analfabéta sihederek már el sem olvassák annak a hozzászólásnak az első mondatát sem, amire beszólnak?
)
fant0mi: mindegy, nem akar okostelefont. Korábban akartam neki venni Samsung S5610-et, amíg még lehetett újonnan kapni, de ő a telefonnal úgy van, hogy csak hívásra és sms-re kell és amíg jó a meglévő, nem akar cserélni. Meg annyira az érintőkijelzőért sincsen oda (tablet az más, de azt is pdf olvasásra (tananyag, szerepjáték szabálykönyvek) meg netezésre használja csak).
Saint_: kivettem most az elázott Nokia 1600-at a rizsből, de ezek az ázsiaiak csak nem javították meg az éj leple alatt.
-
Tim82
félisten
Hipermodern telefonok vannak, csak az akkujaik bírnak keveset.
Ma reggelre úgy tűnik, összeszedte magát a 3510i akkuja, feltöltött, bekapcsolt stb., azt vitte magával a csajom.
Amúgy évek óta mondom neki, hogy egy okostelefon is kibír kb. annyi üzemidőt, mint egy butatelefon, butatelefonként használva, de neki nem kell.
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley #82809 üzenetére
Ha nem találsz akkut, az sem tragédia, előástam még két nagyon modern telefont (Sony Ericsson T100 v. T105 meg egy Siemens C60), ezek valószínűleg kibírnak egy napot.
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley #82809 üzenetére
Tenkjúverimaccs előre is.
-
Tim82
félisten
Csajomat reggel munkába bringázás közben kapta el az eső. A modern telefonjából konkrétan csurgott ki a víz, amikor a munkahelyre beérve előszedte.
Egyelőre a telefont beletettük egy tál rizsbe (mint köztudott, az segít), addig is a simkártyáját áttettem egy még modernebb telefonba, aminek viszont nem igazán akar töltődni az amúgy se acélos állapotú akkuja.
A lényeg, hogy ha van valakinek elfekvőben BLC-2 akkuja (akár eredeti, akár utángyártott), ami kibír kb. 1 napot és szívesen megválna tőle sör-csoki árfolyamon, jelezze. Hasonló árfolyamon régi, vastag töltőfejes Nokia töltőt is keresek.
-
Tim82
félisten
Ha valaki már vásárolt a Rufusz Computernél, akkor biztosan meg tudja válaszolni: a honlapon kiírt ár arra is vonatkozik, ha csak utcáról, bármilyen előzetes megrendelés nélkül beesik egy vevő vásárolni, vagy "webshopos" ár? (= muszáj-e regisztrálni, megrendelni előre, vagy megkapom a honlapon kiírt áron bármilyen előzetes lefoglalás nélkül, besétálva a boltba a terméket?)
-
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #82479 üzenetére
Szarnak nem mondanám, de mint mondtam, nem a moziban futó verziót láttam. Itt legalább koherens történet volt, oké, Superman maradt kb. kétdimenziós, Lex Luthort elbacták, Wonder Woman karakterét meg kb. csak felvillantották.
A "ki ellenőrzi a szuperhősöket" témakört a Captain America - Civil War kicsit jobban oldotta meg, de alapvetően az sem tökéletesen.
Lehetett volna sokkal jobb is, de nem unatkoztam, nem éreztem azt, hogy túl sok üresjáratot látnék, így, ebben a formában volt értelme a filmnek.
Egyébként emlékeim szerint a Frank Miller-féle képregényes Batman igenis öl, vagy legalábbis nincsenek különösebb lelkiismereti aggályai a témában.
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD #82473 üzenetére
Nem vagyok a DC univerzum nagy ismerője, de emlékeim szerint Luthort abszolút logikus célok mozgatják: anyagi haszon és hatalomvágy, minden más ennek van alárendelve. Na, ez itt kb. semennyire nem volt meg, ellenben valami felnagyított daddy-issue-t próbáltak ezek helyére tenni. A mókás az, hogy amúgy Jesse Eisenberg tudott volna hozni Luthor-szerűbb karaktert is, mert van annyira jó színész.
Mercutio_: az IKEA-s hirdetésednél valahogy nehezen készülnek el azok az első mondatában emlegetett képek.
-
Tim82
félisten
Batman vs Supermant néztük most késő délután, szerintem egészen jó volt. Hozzáteszem, hogy az Ultimate Editiont, a moziba nem ez került.
Lex Luthor persze szarul volt megoldva, mint főgonosz, de pl. Batman (ebben a kiadásban) értelmesen fel volt építve, logikus volt, hogy - hozva a "sötétebb" Batman karaktert - miért is akarja kiiktatni Supermant.
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #82441 üzenetére
Mindkettő. Gyerekként minden szembejövő gaz latin nevét meg akarta jegyeztetni velünk. Viszont segített rovargyűjteményt csinálni (amit nekem még kellett a '80-as évek végén, '90-es évek legelején, környezetvédelem órára (LOL)).
De amúgy legjobb fej felmenőm volt, kár, hogy élete utolsó két évét - mondjuk így - erősen meghatározta az agyérelmeszesedés okozta dementia.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolti72837 #82407 üzenetére
Lerohadt ma a Google?
-
Tim82
félisten
válasz
zsolti72837 #82388 üzenetére
Csak akkor jelenik meg, ha viszonylag friss az utolsó bejegyzés benne.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #82196 üzenetére
Lehet, hogy helyetted is egy szkriptbot írogat.
-
Tim82
félisten
válasz
werszomjas #82190 üzenetére
DP-HDMI átalakítót tudok kölcsönadni (DP apa - HDMI anya).
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley #82147 üzenetére
Saint_-hez már nem férnék be.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolti72837 #81986 üzenetére
Nem fogalmaztam egyértelműen. Alapesetben a stock Android 4.4-től felfelé nem vagy csak részlegesen támogat alkalmazástelepítést micro SD-re. 6.0-tól van viszont olyan opció, hogy az SD-t engedi "belső tárhelynek" megformázni, ezt jellemzően csak legalább class 10 sebességű kártyáknál.
Ettől egyes gyártók persze eltérhettek korábbi Android verziók esetén is.
Viszont USB tárhely megint más tészta, arra nem fogja semmiképpen sem engedni a rendszer az alkalmazástelepítést.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolti72837 #81983 üzenetére
Tekintve, hogy a kártyára telepítetted az appokat (nem tudom, milyen telefon, engedi-e a ROM rajta, vagy Link2SD/ApptoSD appokkal - jellemzően Android 4.4-től felfelé egyébként gyárilag nem engedi az Android az SD kártyára telepítést), ez valahogy rendeltetésszerű működésnek tűnik logikusan végiggondolva...
-
Tim82
félisten
válasz
zsolti72837 #81970 üzenetére
Nem. Csak belső tárhelyre. (Android 6.0-tól azt be lehet állítani, hogy a telefonban lévő micro SD-t is akként kezelje.)
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #81867 üzenetére
Amíg nem a Wazéval próbálkozol, mint offline navival, addig nem lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest