- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz cellpeti #702 üzenetére
www.biztositas.hu - én ide regeltem be. Pár helyen megnézed, általában egyeznek, de olykor akad némi különbség. Anno itt volt még valami plusz kedvezmény, akkor regisztráltam hozzájuk.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Dell XPS
veterán
válasz cellpeti #702 üzenetére
Szia,
A legolcsóbbat keresd. hiszen azzal szúrsz ki, akivel ütközöl.... Te a PTK feltételeit teljesítetted, így Rád, felelősség nem terhelődik, a biztosító áll kockázatban helyetted. Ergo, aki kiment a piacra aránytalan dijbevétellel, és az nem rendelkezik megfelelő szolgáltatással, ez Téged nem érint....
Nem szívesen írtam le....
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
Régebben ez a kárrendezés területén nagyobb gondot jelentett a szenvedő fél (károsult), felé. Ma már a különböző piaci területek jelenléte a biztosítási piac szegmensén, nem érdekel senkit (MABISZ), így mivel senkit nem foglalkoztat a szolgáltatás minősége, így egyoldalúvá vált, és érdektelenné.......sajnos!
Üdv, Dell XPS
-
Atomin
csendes tag
-
tomcsi23
veterán
válasz cellpeti #708 üzenetére
Jaja, ez kőkeményen zsebre megy. Ahogy Dell XPS írja, a legolcsóbb is jó, úgy is az esetleges másik résztvevő fog szívni, ha rossz a brigád.
Most az uniqa-nál vagyok, de a köbe majd fele lesz. Ráadásul az uniqa írt egy vicces levelet, melyben tájékoztatnak a jövő évi díjaikról, és nemhogy olcsóbb lenne, még drágább is, mint idén. Aztán fokozva a fílinget, odabiggyesztették, hogy remélik, elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és a jövő évi díjat kedvezőnek találom. Hát..persze, csak figyeljék év végén....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
JetiRulez
őstag
válasz tomcsi23 #703 üzenetére
biztositas.hu-ra plusz egy ajánlás. Azonnal működik. De egy tipp: kevés jegyű alvázszám esetén a számsor elé annyi nullát kell beszúrni, ahány számjegy kell a rendszernek.
A netriskhez nem tudom, hogy Én vagyok-e sügér, de az utóbbi pár években azt használtam és egész estéket sz*ptam végig vele minden alkalommal. Valami sose akart működni (általában a regisztráció vagy a belépés).
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
daninet
veterán
Xbox-okat buheráló ember jelentkezését várom privátban.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
mezis
félisten
Üdv.!
Analóg, USB-s TV tunert keresek. Pinnacle előnyben. Ajánlatokat priviben.
mezis
-
don_peter
senior tag
Urak, használt vagy vásárolt már valaki a "sagepay" nevezetű rendszeren keresztül?
Van esetleg vélemény mire kell odafigyelnem?----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Magnum_
nagyúr
válasz tomcsi23 #717 üzenetére
nem úúúúúgy nagy, hanem nem 1,2-1,4... érted, na...(ráadásul szívó, nem is turbó...) meg ahogy nézegettem, erre kicsit amúgy is drágább, mint pl egy 1,6-os astrára.
ja volt, de azt ellopták pedig az is jó volt. de ez jobb.
de honnan tudod? emlékszel még "a" topikban a kérdésre?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
werszomjas
addikt
http://www.murder.hu/ ide tervez valaki menni?
Mi lehet meglátogatjuk jövő héten
üdv
-
Melack
veterán
válasz werszomjas #725 üzenetére
Mi tervezzük párommal, de a fizut meg kellene várni a belépőjegy ára miatt :/
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
cellpeti
nagyúr
Tigris, tigris, csóvafény...
-
werszomjas
addikt
Papp László Budapest Sportaréna-ban volt már valaki bármilyen rendezvényen??
Mennénk erre:
Cirque du Soleil - Immortal, de nem tudom melyik hely lenne a legjobb:A kék és a zöld szektort tudom megfizetni, azok közül szerintetek honnan a legjobb a kilátás?
üdv
-
Tim82
félisten
válasz werszomjas #728 üzenetére
Szerintem vagy valamelyik színpadhoz közeli zölddel jelölt, vagy pedig a belső patkóban középtájtól nem túl messze lévő halványkékkel jelölt helyet válaszd. (Én inkább közelebb ülnék.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
werszomjas
addikt
Azt nem tudom, hogy melyik a földszint és mely részek vannak magasabban?
10-11-12-es szektort néztem, de az úgy gondolom, hogy a földszinten van, én pedig inkább magasabbról nézném.
Amit én a kép alapján gondolok, hogy magasabban van: 107 - 115-ös szektorig, ezek közül kéne választanom.
Talán a 111-es lenne a legjobb, de sajnos nem voltam még a Sportarénában, nem tudom onnan milyen lehet a kilátás.
A színpad melletti 101, 102, 120, 121-es zöld részek nagyon szélen vannak, azok én úgy gondolom nem jók, már majdnem hátulról lehet onnan figyelni az eseményeket, főleg hogy a színpad előtt van egy kis kiugró rész is.
üdv
-
JetiRulez
őstag
válasz werszomjas #730 üzenetére
Bár még csak egyszer jártam az arénában, úgy emlékszem, hogy a patkó külső íve az magaslat. A belső, ahol keverten vannak piros, kék és zöld szektorok, úgy tudom már földszint. De nem veszek rá mérget, már nagyon rég voltam.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Tim82
félisten
válasz werszomjas #730 üzenetére
Egy vagy két éve voltam koncerten a Papp László Sportarénában, akkor a földszinten ültünk, nagyjából az egyik halványkékkel jelölt helyen (talán a 010-zel számozott lehetett). Már elég hátul voltunk ahhoz, hogy ne lássam rendesen a színpadon lévőket (túl kicsi alakok voltak), igaz, volt kivetítő is.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bubi92
őstag
Mivel a tuningautós topik halott, így itt keresek olyan tulajt, aki szeretne az autójáról képeket. Két fajta autóra vannak ötleteim:
1. Kocka autó pl. 124-es merci, e30, 1,2-es golf, stb stb...
2. Modernebb, optikailag eléggé megdolgozott.Ha van ilyen autód, vagy barátodnak vagy stb... ne habozz írni. Budapesti embereket keresek.
Ha írsz részletesebben is leírom milyen koncepcióra gondolok. -
bubi92
őstag
válasz tomcsi23 #736 üzenetére
igazából olyan autót keresek ami ízlésesen van megcsinálva, nem feltétlenül az, hogy agyon-festve matricázva meg stb.... pl. múltkor láttam zuglóban egy új swiftet, tök gyári szürke volt, neon zöld felnikkel és jól levolt ültetve. elég impozáns volt annak ellenére, hogy alig volt rajta alakítva.
de pl. akár ilyen is beleférne
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
na jó találtam autót, most egy y utcát keresek olyat lehetőleg aminél középen egy ház van. fontos lenne, hogy ne nyócker közepe, mert éjszaka szeretnénk oda menni fotózni. szóval aki tud ilyen utcát ne habozzon írni.
[ Szerkesztve ]
-
macko20
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Androidos tablet topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs