Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melack
üzenetére
De nincs a szutyok honlapon! Már kerestem. Szerintem az lesz mint a legtöbb esetben. Pár óra múlva hívom a HQ-t az USAban. Az a tapasztalat hogy amikor a vezetéstől szólnak le az itthoni disztrónak akkor kezüket lábukat törik a kapcsolatfelvétellel. Különben leszarják az embert.
-
-
Keresek itt kontaktot, valahol a sales/key account managerek magasságában.
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Ace owner
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
hipsters be like...

-
CoolBoy323
nagyúr

Na ez a telefon basszus
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az szép, nekem is van sok hasonló sztorim de nem ide tartozik...

Nekem inkább az a legfontosabb hogy mindenkivel a legkorrektebb legyek, sajnos volt olyan hét hogy más 3x próbáltak átvágni telefonnal, illetve mindig vannak próbálkozók behúzással...Eddig 1x jött össze még jó pár éve egy kölyöknek, de a végére azt is megoldottam, mindig kacagok a sztorin...

-
Mercutio_
félisten
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ezért sem cserélem le az A820-at, meg mert nem láttam 200$ alatt semmit ami nem nagyobb és lényegesen jobb.
-
Mercutio_
félisten
válasz
CoolBoy323
üzenetére
De az azért volt, mert elkezdtek minden kínai telótvamolni + a kkarácsony közeledtével minden meg drágult, persze nem rossz eredmény az tény

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
föccer
üzenetére
Nem lehet róla túl sokat sztorizni, a lényeg szinte mindet ár alatt vettem, kis használat után mindig meghirdettem és nemi haszonnal eladtam, így lett belőle 11.
CoolBoy323: Igen túl van árazva, bő 1 éve én is utaltam ezeket, parasztvakításnak hittem, de miután csak kipróbáltam egyet azóta úgy vagyok vele nem kell más. Igaz hogy túl vannak árazva, viszont jól tartják az árukat. Pl veszel most egy i5-öt 120-ért, 1 év múlva még 100 ezerért eltudod adni, -20 ezer az nem sok. Ugyanezt eljátszod egy Samsunggal buksz 60-70 ezret.
(#10164) Ace owner: i4-et már nem érdemes venni, kevés már a hardver, 4S-től fölfele ajánlanám csak...Amúgy lesz egy i4-em eladó nemsokára, de tényleg nem ajánlom már...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Egy kicsivel több mint egy éve csak almákat használok, ez lesz a 11.ik iPhone-om, szóval bejönnek...
De mivel kapok egy újat gariztatásból, ezért így kis haszonnal eltudom adni, és veszek egy 5S-t. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Mi hogy-hogy?
-
Qru
MODERÁTOR
-
Ace owner
addikt
Múltkor 11-esen Szentendrén út közepén kátyúztak, kint a 30as tábla és bizony a rendőr is átgangolt ott 50nel szóval bekaphatják úgy mellékesen. Direkt lefékeztem, nehogy kiszúrják a kis friss jogsist és megszivassák, azt látom hogy őket se nagyon foglalkoztatja a dolog..
-
B-L-A-C-K
titán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bitpork
üzenetére
Semmi, osztrákoknál pont így járt ismerős. Nem kapot csekket. Ha nem egyértelmű kire lőtt a traffi akor ejtik az ügyet.
Hehe, ha csak két gyorshajtásom lett volne egész életemben... De legalább bünti pontot nem kapunk.
Saint_: Hát igen, az olyanokba könnyű belecsúszni. Szombaton éjjel mentem Visegrádra megint most a 11-es fel van túrva és kint van a 30-as tábla, na mondmom ide kéne kiállniuk csak azért mert felamarták senki se fog 30-al döcögni.
-
Melack
veterán
Van itt olyan, aki/akinek a valakije a T-Systemsnél dolgozik?
(#10143) radi8tor1: hivatkozhatok rád? Pont őt keresném (desktop support miatt)
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Az a baj hogy amióta jogsim van (1996) összesen volt 2 gyorshajtásom, amiből az egyiknél dombnak lefelé üresben gurultam le, mert zsugri disznó vagyok. Erre az utolsó Dán út alkalmával csak oda úton volt 2 villanás - teszem hozzá hogy az egyiknél egy autó éppen állva hagyott de duplán villant uh nemtom mi van. Domiban valami iszonyatosan nem lehet érezni a sebességet

-
-
-
-
Ace owner
addikt
Tudtok valami jo kis kocsmát ahol egy sweet 18at unnepelhetnenk? Nem mindenki lesz 18 Szóval ne buziskodjanak emiatt ha lehet.. Meg beferjunk Több mint 10en
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bitpork
üzenetére
Dehogy vagyok szűkszavú...
Csak nem tudom, Fater mondta elvitte aksira gondoltak elsőnek, de annak semmi baja nem volt, annyit mondtak kisebb nézelődés után hogy lehet komolyabb gond van a motorral, de még nem tudják, ez volt reggel. Azóta nem kérdeztem...Amúgy már annyira sokat nem ér a kocsi, bár tényleg eddig semmi baja nem volt, meg szerettük, mondjuk annyi hogy kicsit sokat evett, 11 körül...De automata váltóval + összkerékhajtással ennyi a gyári adat is.
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bitpork
üzenetére
E220 170Le elég az. Most egy 2000-es 2,5TDI Quattro A6 van ~180 Le, az is felesleges neki.
Hétvégén otthon voltam, 2 napig csak én használtam a kocsit, sose volt semmi baja az átlagos szervizeléseken kívül, váltó nemrég volt felújítva, erre visszajövök BP-re rá egy órára mondják megállt nem tudják mi a baja (semmi előjele nem volt, csak megállt és se kép se hang), ma szervizbe elvitték és mondták lehet a motor baja lesz, de még nem tudják pontosan...
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
Megnézem azért, mert most nézem ami rajtam van téli ugyan ilyen, és abba is EU 41 van írva. Sőt ha jól rémlik a nyárim amit meséltem lacoste szét ment és gariba cserélik az is 41-es volt. Viszont van 2 edzőcipőm az meg 42-43. De lehet a lábam megy össze..

Szóval csak megnézném, tudod amúgy is egy köpésre laksz....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megválnék a következő Hilfiger cipőmtől:
Tommy Hilfiger VANTAGE 2 FM8SN02061EUR 41-es méret, 2-3x volt rajtam, de pont kicsi rám (boltban még nem tűnt annak)Baráti ára: 6000 FtEladva
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Csak ha éppen ősöknél dekkolok.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem bőven elég, amit hallok róla. Pl annak ellenére tudom hogyan halt meg Magdi anyus, hogy nem is láttam.
Durva. -
CoolBoy323
nagyúr
Ne tagadjátok már, h a barátok köztöt nem nézitek... ezt senki nem hisz el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ng0ofy
KORREKTOR
TV-ről annyit, hogy 13 éve nincs TV-m, TV-nk, most január óta olyan helyen húzom meg magam, ahol van és már párszor ki akartam hajítani az erkélyen. A tanult (direkt nem diplomás) embernek miért szórakozás az, hogy hülyéket nézhet, meg reklámokat? A kollegák mesélik néha miket néznek a tévében főműsoridőben... Tényleg egészségesebb, hogy addig tankozok vagy Counter-strikeozok pedig az sem a tipikus pszichológiai rehab program. A külföldi nyelvű műsor is marhaság és abban is van reklám, csak jó esetben legalább nem értem

A virágkölcsönzős-egyben végignézőssel csak az a gond, hogy utána két napig nem vagyok túl fitt
Viszont van olyan sorozat, amiből egy rész is sok... -
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem minden típus van benne
http://www.automobile-catalog.com/ -
Melack
veterán
Active Directoryhoz van valami online tutorial site vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha nem a sajat szememmel olvasom, el sem hiszem 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)