- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem emléxem a nevükre, de kipróbáltam őket. Ekkora hangszóróból még soha nem hallottam annyi hangot, mint ebből... Mérete ellenére annyira telten szól, hogy döbbenet. Aktív (mondjuk a pc-s hangszórók olyanok szoktak lenni), de van benne egy két aranyos plusz funkció is, mint pl. az, hogy ha túl nagy jelet kap: még mielőtt a hangszóróhoz és tompítja, esetleg szabályozza azt, tehát a hangszóró bármilyen hangos, vagy torzított jelet is képes gyönyörűen (a realitás határain belül, de akár túllépve is azt
) visszaadni. A túl nagy mélyeknél szabályozza magát, így ez a hangszórópár soha! nem torzít. Ezért Bose a Bose
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Ja, külömben, ha a képen a kishangszórós rendszer van, annak 2 változata volt, ha jól emléxem a kisebb 600E HUF volt, a nagyobbik egy milla felett. A külömbség többekközött a hangszórók száma, tehát a kisebbiknél 5db kocka hangszóró volt, a nagyobbikban viszont már 2x5 db, és irányítva, tehát pl. egy hangfal tartó rúdon két hangkocka volt, külömböző irányokra forgattva.
-
Allien
veterán
Sajna, a linket nem tudom behozni (le vagyok korlátozva). De, én anno voltam a lentebb említett szakboltban, elég sokat, és halgattam több Bose rendszert is. A kisebb méretü dobozkák egyértelmüen jól szolnak, de csak magas, és középben, mély nuku, ezért kell hozzá a mélyláda, és sajna, az egy bizonyos hangerő után lép csak be, viszont attól még nagyon jót szól. Ilyesmit építenek be, ha jól tudom, az Alfa Rómeó-kba is.
Volt egy másik hangszóró, ami mértben nagyobb volt, bár még így is kb. egy 15''-s monitor fele lehetett, kb. abból viszont már jött mélyhang is ki, és nagyon jól szolt az is, és tisztán. Ha lottyon nyernék, én tutira vennék Bose rendszert, mert kisebb helyet foglal, mit más rendszerek, és szól legalább ugyanúgy (szvsz).
Tehát, minden csak pénz kérdés.
-
Cos
senior tag
Én is csak csatlakoznék az előttem szólókhoz a Bose hangszóróknak nagyon jó hangjuk van... de az áruk nem túl baráti! Viszont én azt mondanám hogy ha nyernék a lottón nem gondolkodnék rajta hogy mondjuk egy 5.1-es bose szetet megvegyek-e!
De ezt sajna még nem hallottam!
A nagy testvérek minőségi darabok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest