- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
damatic
tag
Egy BOSE valóban nem ér annyit, amennyibe kerül. Persze. Mert lecsupaszítva sokan csak azt nézik, hogy egy terméket mennyiért lehet előállítani, és valóban a BOSE termékeit olcsóbban is elő lehetne állítani.
DE!
A BOSE mit gondoltok mennyit költ fejlesztésre, mielőtt egy olyan minőséget kitesz a piacra, amely megérdemli, hogy rábiggyesszék a logot?
Volt szerencsém hallgatni 1-2 BOSE cuccot: Szegeden úgy 5 éve játszott a színház és egy pub közötti szabad téren egy jazz-pop együttes. 5 percig kerestem, hogy hol vannak a szélessávú és a mélynyomó ládák, de csak két olyan kontrol-féle dobozt láttam a zenekar mellett egy-egy állványon. Közelebb mentem, megnéztem, hogy milyenek ezek az ET fejhez hasonlító valamik. Mit gondoltok?
Még egy adalék:
Ha egy diszkót szeretne valaki hangosítani BOSE falakkal, akkor kimennek a cég szakemberei, és az egészet megtervezik teljesítményestül, hangnyelő falburkolatostul tokkal, vonóval. Eredmény: Hibátlan, torzításmentes, hallást nem károsító HIFI(!) hangzás koncertteljesítményen a táncparketten, tőle öt méterre meg kérheted a koktélt úgy, hogy nem kell ordítanod, sőt...
Ez a BOSE, meg még sok minden, és ezt kell megfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest