- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Szerintem tevedsz.
Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltamBod Unique Ability All-Arounder makes the Weapon that counts a Shotgun, AR, SMG, Sniper & Pistol., giving access to all ammo pools. It is considered one of the strongest weapons in the entire game.
Azt hogy mas fegyver tuzsebesseget is atveszi azt nem irja sehol.Igazabol az enyem is csak akkor taltosodott meg amikor atcsereltem az enhancement modot erre
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltam
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg