Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiváncsi vagyok, hogy ez most bug, vagy poén.

-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Köszi, a ládás küldinek csak az első része volt meg, titkost meg nem találtam meg, így ezekkel most én is befejeztem az összeset.
-
Mr X
veterán
Azért remélem, hogy aki ezt a Shadowpelt bossfight-ot kitalálta, élete végéig minden evésnél félrenyel. Ezt az időhúzó szívatást...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
akkor csukd be a feluletet amit olvasol, mert toxikusak. erre semmi szukseg

Ahogy abban is enyhen biztos vagyok hogy C4SH odaveri majd a tobbi alapkarit a jatekbol "egy kicsit" mert maskepp nem tuti hogy megvennek az emberek a dlc-t...
hat, BL2ben Krieg egy (negativ) elmeny volt jatekstilusra nekem es Gaige sem volt egyszeru. Aurelia Pre-Sequelben sem volt eros (korai jatekban meg egyenesen szornyu).pre-order bonus: egyszeri cuccok, van amit lvl1en kapsz meg, van amit lvl30on, talan 1-2 van lvl50en. szoval egy ponton tippre valamelyik bossnak vagy bekerulnek a loot tablajaba, vagy kb az emberek elfelejtik, hogy ezek egyaltalan leteznek. belertve ugy, hogy en megvettem a super deluxe whatever editiont, mert ismerem magam, hogy ha jo a jatek tolni fogom. viszont most jutttattad eszembe, hogy je, a bankban van egy 50es cucc amit beraktam valamikor masfel hete es lehet meg kene nezni. szoval ilyen szempontbol tenyleg nincs ertelme az extra cuccnak.
Tiny Tina Winderlands
ahogy hallottam nagyon az nem kapott kiegeket. Pre-Sequelbol okulva azt mar inkabb nem vettem meg, varom, hogy legyen nagyon akcios
mert allitolag jo volt.fo ok amiert nem vettem meg, az kb ami miatt nekem a Pre-Sequel csalodas volt: nem nagyon volt extra content a vegen, szoval mire osszeallt a max szintu karakter, nagyon nem volt mit csinalni, leveling viszont abban a jatekban szornyu volt. ugy is, hogy a Claptrap DLC szvsz a szeria egyik legjobbja volt. szoval en szivesen fizetek egy extra jatek arat meg 50-100 ora minosegi contentert, ami a BL1-2-3 eseten teljesen stimmelt.
-
Sunrider987
tag
válasz
proci985
üzenetére
Nem tudom kire gondolsz mert minden streamer maga ala elvezett hogy jaj az uj content nem foglalkoztak azzal amirol en irtam. Es igen pontosan azt irtam hogy a 3ik resznel normalizalodott a helyzet es nem orulok hogy megint kezdik a hulyeseget mint pl a Tiny Tina Winderlands eseteben is hogy vedd meg egyenkent a dlc-ket mert a mindent egybe chaos edition upgradet kiszedtek a store-bol, mert csak. Nem a content-el van a bajom hanem azzal amit eleg pontosan leirtam, semmilyen mentalis gimnasztika nem kell hozza, megadtam nev szerint mi az amit te nem kapsz meg a jatekbol ha nem preorderbe vetted meg. Szerinted ez igy oke? ebbe az iranyba kell menni es bologatni hozza? Ugye Randy mar akkor jaratta a bagolesojet amikor kiderult hogy a jatekosok morognak a tervezett 80 euros cimkeert, mert szerinte ha igazi rajongo vagy akkor megveszed annyiert.
Nem a season pass a problema hanem amit ezen felul eldugnak preorder bonus moge. Neked az ugy fain? Megmondtam, nem irigylem senkitol hogy milyen skint vesz meg a karakterenek en konkret geart irtam nem skineket, es nem lepodnek meg egyaltalan ha az emlitett fegyverek "egy kicsit" jobban teljesitenek mint a tobbi mert maskepp mi ertelme lenne... Ahogy abban is enyhen biztos vagyok hogy C4SH odaveri majd a tobbi alapkarit a jatekbol "egy kicsit" mert maskepp nem tuti hogy megvennek az emberek a dlc-t....
Ez a fajta fejostehen hozzaallas mindig is visszatetszo volt tokmindegy melyik kiado csinalta, legyen az a Bungie a Blizzard vagy akar a Gearbox.
De legyen, uriember leszek, megvarjuk amig megerkezik C4SH es akkor majd kiderul hogy igazam van vagy csak"mentalis gimnasztika" -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
szerintem nezz kevesebbet az adott streamertol, akitol ez a mentalis gimnasztika jon.
es nezz ra a BL2 DLC listajara steamen. ami a maga idejeben a fejostehen delux volt, fizetos skinekkel, meg felette 4 major es egy koteg minor DLCvel, utobbiak kb 1-2 ora contentet adtak (Headhuntereket nem felejtetted el, ugye?). ehhez kepest a BL3 mar finomodot., szoval ha meg lesz erre egy season pass es kb annyi content mint a BL3nal, akkor en mar boldog leszek.
-
proci985
MODERÁTOR
baseline fps szerintem teljesen rendben van. crasht egyetlen egyet nem lattam es par ora jatek utan komolyabb bug max az inventoryval van, meg amikor egyszer beakadt a prince harming szovege egy par oras session vegen.
ami problemas a framedrop, de azt ahogy neztem par effekt okozza, es nem maga a jatekter (pl toxic enchanted ellenfelek gyanusan).
-
Sunrider987
tag
Nagyobb baj hogy ott virit az exkluziv fegyo gondolom elorendeloi bonusz. Az alapjatekban is van par fegyo ami elorendeloi exkluziv azokat nem fogja senki megtalalni ingame( First Impression AR , Matadors Match SMG, Transmitter grenade, Sidewinder Heavy Weapon is a Pre-Order Only) es ez igy egyszeruen csak sz@r. A Bungie amelyik a Destiny jatekot heggeszti mar tobb mint 10 eve ugyanezt csinalja, pofatlanul sokszorosan meg akarja fejni a jatekosokat minden kiegeszito alkalmaval, nem volt eleg az alapjatek hanem vegyed a szezonberletet, vegyed az uj dungeon bejutasahoz szukseges kulcsot vegyed a kozmetikat es ezzel szep lassan(?) megutaltattak magukat mert ez igy szimpla lehuzas, mindenert kulon is fizess. Namost ahogy latom a Randy gyerek elleste a "tudast" a BL3ba nem volt meg ilyen baromsag de itt mar van es amit a reklamba lattam a kovi karakternel is lesz. Ha exkluziv skinrol lenne csak szo nem erdekelne de sajna az nem csak skin lesz szerintem.
-
válasz
forintuser
üzenetére
Köszi.
-
forintuser
őstag
JH6BB-6RST3-5FB35-JT3BB-R3WCB
JZRTJ-SR9BB-W6T35-BJBTT-36FZR
BSFTB-TZ9BB-KRJBK-TTJB3-6S3KS
-
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
Session menüben minden indításkor be kell állítanom az UVHM-et?
-
válasz
proci985
üzenetére
Okozhat a rossz LOD framedropokat is, meg alacsony baseline FPS-t is. De amúgy én sem gondolom, hogy a baseline FPS-en annyira sokat fognak javítani - nem feltétlen azért mert nem lehet, hanem azért, mert a perf fixek nem fognak örökké jönni, és sztem ha a random dropok nagyrészt megszűnnek, akkor sokkal kisebb lesz a panaszkodás hangereje.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sunrider987
tag
A vendor ugy gondolta hogy jobb ketto mint egy
-
Shadowguard
senior tag
Van egy pont a városban, ahol egy vörös ládával kell interactolni. Egy bomba lesz benne, és kapsz egy küldetést, hogy éld túl az Ambush-t. Aztán ezt eljátsszák egy ammo vendorral és egy szemetessel is...
Pedig milyen büszke voltam magamra, hogy teljesen egyedül megtaláltam egy secret questet, de ez kimaradt.Viszont érdekelne, hogy az UVH szintekhez a fejlesztő küldetés az mindenkinek ugyanaz? Ettől a One Crit Wonder/Fortified kombótól az idegbaj kerülget már most és még messze a vége
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Milyen ládával?
-
Shadowguard
senior tag
Hmmm, az utolsó három quest elbújt valamerre... Na ideje elővenni a guide-ot

Szerk.: Meg is van, nem interactoltam egy ládával
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
Köszi!
-
jimpo
senior tag
Borderlands 4 vs Borderlands 3 - Why Is Performance So Much Worse? Hardware Unboxed
-
Sunrider987
tag
-
Az inventory echo logs menü szerint van még 11 undiscovered nekem, de az összes térképen összegyűjtöttem az összeset (mutatja is midnenhol, hogy az összes collectible mindenhol megvan). Ezek hol lehetnek?
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
Mint kiderült, már UVH1--ben voltam, de mivel valami bug miatt nem jelölte a küldit elvégzettnek, ezért nem tudtam tovább haladni. Az volt a megoldás, hogy visszaváltottam normálra, újra megcsináltam a küldit, majd ez után már bejelölte a küldit elvégzettnek, így már minden oké.
-
Sunrider987
tag
Amikor wildcard missiont csinalsz annak sajat kulon instance van ki is irja hogy level load kovetkezik es jonehany dolog nem aktiv abban az instanceban pl crawler-ek, rift siteok gyakorlatilag az az instance nem a barangolasrol szol hanem hogy rusholsz a quest targethez es amikor kesz, akkor vagy te lepsz ki belole manualisan, vagy porog egy timer 30 secrol aminek a vegen kidob. Erzesem szerint te egy ilyen wildcard mission instanceba ragadtal, erdekes mert nem halottam meg errol a bugrol, szerintem dobd el a kuldit es vedd fel megegyszer. Ha tenyleg befejezted akkor UVH1re rakott a jatek automatikusan, meg tudod nezni settings/session settingsnel, de az UI kozepen alul is ott az ikon. Vissza tudsz lepni belole normalra/hardra akarmikor. Nalam ha valami nem volt kerek mert hianyzott mob/npc/bounty target nem spawnolt akkor kileptem main menube es ujra belepve megjavult.
Amugy meg ez is mehet osszefoglaloba mert amig nem valtoztatjak meg ezt az okorseget addig minden karakternel vegig kell csinalni.... https://gamerant.com/borderlands-4-bl4-how-to-get-ultimate-vault-hunter-rank-5-uhv -
Most meg a Big Encore-okon kívül minden eltűnt a térképről.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Space Laser-rel jókat lehet mókázni

-
Hogy tudom befejezni az Ultimate Vault Hunter Wildcard Mission-t?
A Moxxinál vagyok, ott van a térképen is a küldetés jelzője.

A Mission logban csak annyit ír, hogy fejezzem be, de hogyan? Nem enged a játék beszélni Lilith-tel, pedig úgy néz ki, hogy a mission jelző rajta van a térkép szerint. Már megcsináltam a küldetést, amire Lilith elküldött, most már csak be kéne fejezni valahogy.

Mod: most nézem, hogy ez a mission nincs befejezettnek jelölve, de hát befejeztem, mert ki is írta a játék, de akkor ezek szerint ez egy bug. Viszont fogalmam sincs, hogy hogyan tudnám újra csinálni vagy befejezni.

mod2: a replay tabon nincs, gondolom mert még nincs befejezve...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Ezt farmolom egy napja, de AMP kell lentre (200% extra dmg a következő lövésre)
-
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Sokat ez sem ér, a legutolsó patch óta így is minden egyes alkalommal sz@rakodik a shaderekkel és utána percekig kell várni, hogy végre értékelhető teljesítménye legyen a játéknak... Remek egy patch, tényleg...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Shadowguard
üzenetére
Wombo a jó AR...igaz folyton megolom vele magam.
-
Shadowguard
senior tag
Én Callis harc után kicsivel léptem meg a lvl50-et, nem jelent semmit. Mondjuk azt jó lett volna előre tudni, hogy az utána megszerzett XP elveszik, én valamiért abban a hitben voltam, hogy a többletet majd megkapom ha megnyílik az UVH mód, mintha korábban így lett volna.
Tegnap nekiálltam lootokat farmolni, egyelőre saját kútfőből haladok, direkt nem akarok netes leírás alapján összerakni oneshot buildet. Egyelőre maximum a túléléssel van gond, de többnyire jól működik és amíg vannak egyéb mobok addig a second wind megvéd. Csak az istennek nem találok egy jó AR-t a karakternek.Tegnap másfél óráig farmoltam a Rowant, erre kiderült, hogy fixen sticky magazin van hozzá. Ma rápróbálok a GMR-re...
Meg valami tisztességes tüzes shoti kellene és meg is céloznám az UVH ötöt.
Vile ellenfelek ellen nekem a tócsás frost gránát működik. Hiába esett már csomó másféle, pont emiatt nem akarom lecserélni. Rádobom az ellenfélre és már le is szedte róla az összes kristályt. És ha jól célzok a repülő ellenfelek ellen is működik.
-
Amartus
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Köszönöm
-
Amartus
senior tag
Ha befejeztem a story-t, akkor hogyan tudok új karaktert úgy indítani, hogy ne kelljen a megint végig játszani?
-
11,2 GB volt itt. Sajna minimap továbbra sincs.
-
Sunrider987
tag
If you are having stuttering / hitching on PC try clearing your shader cache. This fixed the game for me. Im not tech wizard but this is what worked for me (Do at ur own risk): Windows -> run -> %LOCALAPPDATA%\NVIDIA\DXCache -> Select all -> Delete. Anything it asks to skip, skip. After it finishes reboot PC and then boot up game. Give the game a bit to recompile shaders and now game is smooth.
Ehez meg annyit hogy a Gearbox dev team szerint amikor mar ingame van a jatekos a shader compiling meg mindig zajlik a hatterben szoval kell meg egy kis(?) turelem, max 15 percen belul befejezi...
Nekem csak a shader cache torles megoldotta hogy a jatek mar nem olyan lebegos erzesre es a textura betoltodes is megszunt. Termeszetesen tovabbra is hasznalom a mokolt FG generalo ini-t a githubrol az Optiscaler-t amit itt linkelt egy kedves kollega, nagy pacsi neki, azota is jobban nez ki es jobban fut a jatek.
-
sittes79
addikt
A főmenüben látszik, hogy hány %nál járok a campaign-ban, na most ez a main story-ra vonatkozik vagy minden küldire? MErt most 44% ír és már 35-ös szintű vagyok
-
Amartus
senior tag
11,2 GB-os javítás? Most tölti a steam. Új játékot kapunk?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sunrider987
üzenetére
Egy párossal találkoztam eddig 90 óra alatt.
-
Sunrider987
tag
Nem hiszem el basszus, van loot
goblinpsycho a jatekban, a talalkozas annyira ledobbentett/addig vacakoltam amig elportolt...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
en homebrew killskill Vexel megyek

utana neztem guideokat, annyira nem voltam messze mondjuk
-
Sunrider987
tag
Nezd meg megegyszer amit irtam. Azt irtam hogy elso karin bementem story vege/fobossra lvl 34en es kaptam a kepembe a lvl 39-41es mobokat most meg a masodik lvl 39es karival mentem neki megint es mar nem votl valtozas ugynaugy 39-41es mobok jottek szembe, tehat nincs semmi skalazodas az a zona fixen azokat a mobokat adja te lehetsz a szint alatt vagy folott es annyi. Ha meg elerted a level cap-et akkor az a kihivas resze hogy +1/+2 mobokat ad.
@proci985 lehet hogy csak nincs turelmem mert szintezni fireworks shieldet hasznaltam es az megoldotta hogy ne egyenkent keljen a mobokal foglalkozni de lvl 40 folott amikor elkezdtek szembejonni a vile ellenfelek oda mar kelett kis vedelem szoval lecsereltem, de most meg egyenkent kell kiszedjem a mobokat nincs aoe. A vile ellenfeleknel meg az is a baj hogy mindig rajtam ugralnak lokdosnek mindent csinalnak csak nem hagyjak hogy nyugodtan celozzak a kristalyaikra.... elsore nyilvanvalo volt hogy splash kell de amikor probalkoztam a spread launcheres shotgun-al az nem ert semmit konkretan. Aztan beakadt egy Darkbeast es problema megoldva.
Igazsag szerint senki sem olyan hulye hogy bleed Vex-et hasznaljon szintezni csak en, mindenki inkabb miniont tolja, helyesen -
válasz
Sunrider987
üzenetére
Dehogynem skálázódik a vége. Én 50-es szintem fejeztem be a játékot (sőt, már a story 55%-ánál elértem), és onnantól kezdve mindenhol 50-51-es szintű ellenfelek voltak (kevés helyen előfordult 48-49 szint is).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
kell egy kis ido kitapasztalni, de altalaban mukodik.
Rakkok ellen macera, de azok egyebkent is macerasak.
-
Sunrider987
tag
válasz
proci985
üzenetére
Nem igazan, tul lassu vagy mi meg osszevissza ugra bugra mobok ellen marha konnyu melle loni, splash smg a megoldasom, csak faraszto igy, elkezdtem ertekelni Rafa automata celbefogo lovegeit...
Amugy a vile bounty-knal a target az mindig vile mob? mintha Rafanal nem igy lett volna... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
Vex kapcsan, vile mobokra a megoldas Moxxi shotgunja.
eleg nagy AoEt damol, szoval azzal egyszeruen le tudod szedni a panceldarabokat.
-
-
Edem05
őstag
Új golden key adag 💀 🔑:
- BHRBJ-ZWHT3-W6JBK-BT3BB-CW3ZK
- JSX3J-B6SBJ-CXTBC-B3T3B-BZZZT
- BHFJ3-WXHBB-W63JK-B33B3-5HX95 -
Sunrider987
tag
Na kesz a story Vex karakterevel is, kiderult hogy a nehezsegi szint nem skalazodik sehova, egyszeruen a vegso zona 39-41es szintu mobok, szandekosan ugy mentem oda hogy 39es volt a kari es mar semmi kulonos nem tortent, nem jottek szembe +3/4 szintu mobok. Az is kiderult szamomra hogy az instant 30as friss kari inditasa az biztosan idomegtakaritas ugyanakkor 80 SDU pontal nem lesz kenyelmes, mindegy, Harlowe az mar ugy fog indulni mindenkepp, akarom latni az "elmenyt".A bounty farmolos szintezes lvl 30 utan kifujt, annyira visszaesik az xp amit ad hogy inkabb elmentem betolni a storyt hogy UVH1-en mehessek vile bounty-ert.
A bleed build az jelenlegi formajaban gamebreaking, minden boss mindenhol 1-5 masodperc. A critre crit ongerjeszto vegtelen stackelo bleed folyamat tuti el van szamolva, szoval azt valtoztatni fogjak. Jo hir hogy van Blood Shot build maris ami nem crit pen alapon megy es van olyan jo damage az is. Erdekes, en meg farmolok bleed-en mert az amirol korabban elmelkedtem az meg viccesebb.
Adott mobtipustol fuggoen valtozik a szoveg, nem csak azt irja ki a HP csikra hogy painfull hanem olyat is hogy oof, this is too much, this gotta hurt stb Nem sikerult rajonni hogy Vex karaktere miatt vagy a damage treshold miatt irja ki ezeket a szovegekt, amikor lassan oltem Vex-el akkor nem volt semmi kiiras, "normal" kill volt csak, ez akkor ilyen flair vagy mi...
Ket dolog tesz keresztbe a buildnek, a vile mobok es Arjay, ezek bleed immunisak, eleg nagy szopas emiatt, ez akkor elorevetiti hogy lesznek immunis bossok, nem hianyozttak... -
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én meg ma délelőtt találkoztam a Terminátorral. Sajna nem dobott semmi használhatót számomra.
-
Shadowguard
senior tag
Az most komoly, hogy az utolsó, városi bányában a főellenfél egy Borderlands-be oltott Sif?
Vagy csak én láttam bele az első pillanatban az öreg barátomat?
-
Végig kell vinni hozzá a kampányt. Végigvitted?
Más.
Itt azt mondják, hogy legendary után is van még egy szintje a lootnak, a phosphene. Ez sokkal ritkább, és csak annyiban különbözik a legendarytól, hogy skinje is van a fegyvernek, amit utána másra is rátehetsz. Gyakorlatilag kapsz még egy skint is a feygó mellé.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Nálam nincs specializáció menü, de sok videóban látom, hogy másoknak van.
Azt hittem, ha elérem az 50-es szintet akkor megjelenik, de semmi.
Nektek van specializáció menü? -
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
Olyan kulcs is van?

-
Az amúgy normális, hogy a golden key nem ad legendary-t?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
Diablo3 gyakorlatilag teljes egeszeben szerver oldalon futott, beleertve a loot tablat is.
ez itt kliens oldali, ami sok szempontbol bonyolit.
Rafa-nak a legroszabb a drop rate-je, akkor az mit jelent
az, hogy valami olyan funkciot sikerult elrontani a personalized loot alatt, aminek eleve ott se kellett volna lennie. -
válasz
Kockamester
üzenetére
Borderlands 4-es kupont? Csak akkor, ha 5060 Ti-hez is jár a játék, egyébként nem.
-
Edem05
őstag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Hupsz, bocsi.😅 Akkor töröljétek légyszi.
-
-
Edem05
őstag
Újabb golden key adag 💀🔑:
J9XBB-KK9T3-CRTBW-BBT3T-KTBTW
JHFTJ-R5HBT-KF3TK-TBJT3-JJTHH
-
Sunrider987
tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Az jutott most eszembe hogy igazabol fogalmunk sincs mi az amivel a jatek fejlesztoi szamoltak. Mindenki nyafog hogy a Vivisect knife eltori a jatekot ami igaz csakhogy nekem most volt egy oneshot Sol kill es lattam valamit amit Rafanal egyszer sem, pedig vele is kifektettem parszor a dagit. Amikor a critre crit miatt megszaladt a hpcsik felvillant egy felirat a hp csikon: painfull ++ Nekem ez azt jelenti hogy a fejlesztok szamoltak egy olyan sebzes hatarerteket amit ha eler a jatekos akkor latja ezt a feliratot, ha nem akkor csak nagypapasan leveri a zomancot az adot boss arcarol es kesz.
Aztan most itt van ez a hir amiben kijelentik hogy nem fogjak nerfelni most meg a vivisect knife-t hanem elobb felbuffoljak a tobbi buildet es majd csak utanan neznek ra hogy mi van. Nagy a gyanum hogy minden a terv szerint zajlik es a pearlescent fegyok azok amik majd igazan megboritjak a jatekot, valamint a bossok is arra vannak kalibralva igazabol.
Es persze az is lehet hogy csak hulyesegeken agyalok, majd kiderul
-
Sunrider987
tag
Ejha [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő