Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
én meg holnap nem...
ma voltam a sebészemnél du,holnap a háziorvos,elméletileg lőttek a hétköznapi nagy játszadozásoknak...mert meló...de valahol jobban is örülök annak,hogy dolgozhatok,mégha rosszabb is,minthogy betegen játékkal múlassam csak az időt...nem mintha kényszerből játszanék,de az azért rossz,amikor már tényleg nincs más időtöltés sem,mert ágyhoz van kötve az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ma voltam a sebészemnél du,holnap a háziorvos,elméletileg lőttek a hétköznapi nagy játszadozásoknak...mert meló...de valahol jobban is örülök annak,hogy dolgozhatok,mégha rosszabb is,minthogy betegen játékkal múlassam csak az időt...nem mintha kényszerből játszanék,de az azért rossz,amikor már tényleg nincs más időtöltés sem,mert ágyhoz van kötve az ember...