- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na ja,mint irtam a kalandjaimat lejjebb a bányakulccsal
ez jó kis helyszin lesz...de viszont itt semmi szükséged kocsira,menjél szépen a sniperrel,igyekezz magas helyekről,messziről előre takaritani!a tényleges földalatti rész meg kifejezett gáz lesz,mert kevés a hely,de szerencsére itt is működik a sniperes dolog valamennyira,a birkák nem rontanak rád,csak a kis baltás és tüzes mutánsok
a főellenfélre meg tipp:bemész a terembe,de csak adig,hogy jöjjön a főcsúfság,utána az aknából visszafelé ki tudsz menni
és utána kisebb bug,bár látod,de nem fog mozogni,meg csinálni se semmit,sniperrel csak lövöldözni kell,de én még itt is csináltam némi okosságot,mert mivel a shotgun szintem kicsi volt,és a játék a kill pillanatában használt fegyót tunningolja,sniperrel megpuhitottam,majd utána shotival kivégeztem,rögtön majdnem 2 szintnyi shotit kaptam igy,a sniper meg már igyis magas,ott nem oszt-szoroz.egyébként jó táphely,szerintem megyek még ide vissza,ha lent az oszlopnál mentesz,majd kilép-belép,különösebb mászkálás nélkül szerezhetsz szinteket,és helyben a lőszerbolt is.a kis robotnak meg a kitet érdemes megkeresni(egy alig látható beugró egy folyosó szélesedésénél elöl,vörös fényben úszik,dorótkeritésen belátsz,és áttört padlón jönnek csövek fel,fejmagasság felett van olyan 1 méterrel,felugrásból fel lehet venni,nincs messze a robottól.jaés amit ad cucc,kattintani is kell,hogy megjelenjen a nagyobb inventory,tárgyként lesz a listában a gránát,stb.upgradeoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic V2 - origami
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Warships
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez jó kis helyszin lesz...de viszont itt semmi szükséged kocsira,menjél szépen a sniperrel,igyekezz magas helyekről,messziről előre takaritani!a tényleges földalatti rész meg kifejezett gáz lesz,mert kevés a hely,de szerencsére itt is működik a sniperes dolog valamennyira,a birkák nem rontanak rád,csak a kis baltás és tüzes mutánsok
a főellenfélre meg tipp:bemész a terembe,de csak adig,hogy jöjjön a főcsúfság,utána az aknából visszafelé ki tudsz menni