- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csosz77
csendes tag
válasz
aldebaran #13999 üzenetére
Csinaltam egy reset-et es a tolto kabelt feltettem ettol most a kikapcsolasi problema ugy tunik megszunt. Van viszont egy masik gond: visszajott a startup/shutdown sound, raadasul, ha a gepem elmegy deep sleep-be, akkor jon egy hatalmas shutdown sound, ami a fraszt hozza ram.
A startup sound-ot sikerult eltuntetnem kb 1 eve, az akkori JBL portable app-al, de az aktualis verzioban ez az opcio hianyzik. Ha most elinditom az app-ot, akkor azt mondja up-to-date a software (gondolom a firmware), holott szerintem a reset visszatette a regi firmware-t. Szoval hogy tudnam rabeszelni, hogy force-updatelje meg magat, vagy kellene egy regebbi software (android).
( a hangszorot alapvetoen egy laptop speaker kivaltasara hasznalom).
Mar probaltam ujratelepiteni az android app-ot, de az sem segitett. -
francz'70
senior tag
válasz
aldebaran #13999 üzenetére
Ha pontosan egy óra múlva indítottad, az még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem kapcsol ki
Pl. a Tronsmart T6 Plus UE papíron egy óra készenléti ideje van, de a gyakorlatban plusz/minusz 2-5 perc, de egyszer volt már 7 is..
Próbáld meg 10-15 percel később, ha akkor is indul, akkor valszeg tényleg nem kapcsol ki. Mondjuk az akku miatt nekem jobban bejön a rövidebb készenléti idő, pl. a Groove és a Flip5 is kb.10 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest