- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
aldebaran #13975 üzenetére
" ... hiába 12-én iratkoztam fel."
Érdekes ... lehet nem fogy úgy a portéka ..."Azt mondjátok, ennyiért megéri megvenni?"
Ez egy k. jó kérdés! A tutit nem én fogom tudni megmondani neked, attól tartok.Gondolom láttad - itt is volt róla szó - hogy a két nagy szaki Alan és Oluv elég csúnyán egymásnak estek. Alan tesztjeiben a hangszóró elég jól szerepel, de egyik videójában ő is elmondta, hogy már talán a 3. mintát hangolja, mert az máshogy szól, mint az előző. Ugyanitt megy a mentegetőzés, hogy hát, lehet a te hangszóród nem pont úgy fog szólni, mint az övé, és hogy rögtön tedd fel a legfrissebb fw.-t (később még lesz róla szó). Mindezt kábelezve, valamilyen USB-flash-elős tool-al. Engem mondjuk nem zavarna az ilyen, de azért ettől sokan visszarettennek. Sőt a hozzászólások tanulsága szerint már van egy(-kettő) "téglásított" hangszóró.
A minőségi szórás egyébként nem meglepő sajnos bizonyos összeghatár alatt. Tehát ezt bele kell kalkulálni ...
Alan tesztjében a gyártól kapott fw.-vel - nem tette fel az Oluv által javasolt drive-os link-en (eléggé nevetséges ...) - a hangszóró szerintem nem szólt szépen. Borzasztóan harsány volt (szerintem). Ez volt az összeveszésük egy (fő) oka.
Biztos lesznek még tesztek. Én kivárnék a helyedben. Az más kérdés, hogy most 20-25e Ft környékén (@nutfile !) minden összevetve lehet, hogy tényleg nincs más / jobb választás.
Elszálltak az árak és a forint is ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magisk
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest