- A Motorola is Air mobillal készül
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Janaboy #17842 üzenetére
Nálam nemrég volt Sony XG500, kb mindent tud, amit írtál, nagy hangerő, jó hangzás, vízálló, mikrofont is rá lehet dugni, egyedül wifi hiányzik. Viszont nem olcsó.
JBL Authentics 300 nálam is tervben van, de egyelőre húzom a szám az ára miatt, viszont ha buli cucc kell, inkább a Sony.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17842 üzenetére
" ... a jövőhéten megjelenő TRIBIT StormBox Blast 2 lehet jó választás."
Látom Te elvégezted a "házi feladatot" (megpróbáltál utána nézni, mielőtt kérdezel)
A hozzászólásod elején nekem is ez a márka, ill. típus ugrott be. A helyedben én biztos megvárnám, mert elég komolynak (7 kg) ígérkezik.
Az Authentics 300-as nem party hangszóró. Nekem ami még beugrik – bár nem tudná sem árban, sem teljesítményben elhelyezni a Tribit-hez képest – a JBL Partybox Encore.
" ... honnan küldik (van-e plusz áfa stb)."
Én úgy tudom van EU-s warehouse-uk. Szerintem volt már itt a topic-ban olyan, aki onnan rendelt."Wifi (smart funkciók, Spotify connect stb) - nice to have, de ahogy látom erről le kell mondanom."
Erre (a célra) én egy WiiM Mini -t ajánlok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest