Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petterinho83
csendes tag
Sziasztok!
JBL SB250 friss tulajdonosakent van egy problemam amit egyelore nem tudtam megoldani es segitsegeteket szeretnem kerni.
A laptop (Asus ROG) nem latja a soundbart. Telefonnal tudtam csatlakozni blutoothon keresztul es remekul is mukodik, (optikaival van kotve a TV-re az is rendben van.) A Laptop bluetooth is mukodik mert latom a szomszedban levo TV-t is es egyeb elerheto eszkozoket.
A laptop bluetooth driveret frissitettem nem oldotta meg. Beallitottam hogy a laptop is lathato legyen mas eszkozok reszere.
Probaltam kideriteni hogy milyen verzioju Bluetooth-on kommunikal a soundbar de nem talaltam infot. Meg egy megoldas lehet hogy van, hogy frissitem a hangrendszer szoftveret de ezt ha nem muszaj akkor inkabb elkerulnem.
Esetleg ha van tippetek akkor koszonettel vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest