- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
toshiba300
tag
válasz
Makszimusz #8576 üzenetére
Abban az esetben, ha vezetékes rendszerekről van szó, inkább vennék aktív monitorokat okosítással, mint bluetooth multiroom eszközöket - így értettem. A "ki tud olvasni/emlékezni" sértegetésbe nem szeretnék belemenni, szerintem azért vagyunk itt, hogy tanácsod kapjunk vagy adjunk, amihez alapvetően jóindulattal (és türelemmel) kell hozzáállni.
-
toshiba300
tag
válasz
Makszimusz #8572 üzenetére
Feltételek:
- 2 db legyen belőle (össze lehessen kötni vezeték nélkül - egyiken a bal a másikon a jobb csatorna szóljon, a teljes értékű sztereó hangzás miatt)
- beépített akksi
- keret max 160. ezer Ft (párban)
- legyen rajta vezetékes bemenet is (pl. mini jack) -
toshiba300
tag
válasz
Acélfarkas #8567 üzenetére
Köszi a tippet. Kicsit jobban utána olvastam, a hordozható Marshall-ok (akksival) nem támogatják az egymáshoz kapcsolást, csak a vezetékes típusok - akkor már inkább egy studio minitor párt vennék google chromecast audio felokosítással.
Dockin D fine +ról sok jót írnak, engem külsőre nem nagyon vett meg, plusz azt írják, hogy közepes és magas hangerő között a középhang a háttérbe kerül és a mély dominál.A Marshall azét is fogott meg, mert modern csatlakozási lehetőségekkel van ellátva (USB-C, Bluetooth 5.0), szerintem nagyon jól néz ki, hosszú akksi idővel + OLUV is nagyon jókat mondott róla. Valami hasonlót keresek, csak nagyon kéne az egymáshoz kapcsolási lehetőség.
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszórót(hangszórókat) keresek.
Feltételek:
- 2 db legyen belőle (össze lehessen kötni vezeték nélkül - egyiken a bal a másikon a jobb csatorna szóljon, a teljes értékű sztereó hangzás miatt)
- beépített akksi
- keret max 160. ezer Ft (párban)
- legyen rajta vezetékes bemenet is (pl. mini jack)Szerintetek 2db Marshall Stockwell II alkalmas lehet erre a célra?
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Beoplay P6-ot néztem ki, de láttam, hogy sajnos nincs rajta jack bemenet, ami nekem fontos lenne. Vifa Helsinki a másik kiszemelt, de ott meg nincs meg a "360" hangzás, mert csak az egyik oldalán vannak hangszórók. Ismer valaki olyan bluetooth hangszórót (akkusat) ami mindkét feltételnek megfelel? Beolit 17 elvileg ilyen, de nem olvastam róla túl jó véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest