- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toshiba300
tag
válasz
Williamgrant #8576 üzenetére
Abban az esetben, ha vezetékes rendszerekről van szó, inkább vennék aktív monitorokat okosítással, mint bluetooth multiroom eszközöket - így értettem. A "ki tud olvasni/emlékezni" sértegetésbe nem szeretnék belemenni, szerintem azért vagyunk itt, hogy tanácsod kapjunk vagy adjunk, amihez alapvetően jóindulattal (és türelemmel) kell hozzáállni.
-
toshiba300
tag
válasz
Williamgrant #8572 üzenetére
Feltételek:
- 2 db legyen belőle (össze lehessen kötni vezeték nélkül - egyiken a bal a másikon a jobb csatorna szóljon, a teljes értékű sztereó hangzás miatt)
- beépített akksi
- keret max 160. ezer Ft (párban)
- legyen rajta vezetékes bemenet is (pl. mini jack) -
toshiba300
tag
válasz
Acélfarkas #8567 üzenetére
Köszi a tippet. Kicsit jobban utána olvastam, a hordozható Marshall-ok (akksival) nem támogatják az egymáshoz kapcsolást, csak a vezetékes típusok - akkor már inkább egy studio minitor párt vennék google chromecast audio felokosítással.
Dockin D fine +ról sok jót írnak, engem külsőre nem nagyon vett meg, plusz azt írják, hogy közepes és magas hangerő között a középhang a háttérbe kerül és a mély dominál.A Marshall azét is fogott meg, mert modern csatlakozási lehetőségekkel van ellátva (USB-C, Bluetooth 5.0), szerintem nagyon jól néz ki, hosszú akksi idővel + OLUV is nagyon jókat mondott róla. Valami hasonlót keresek, csak nagyon kéne az egymáshoz kapcsolási lehetőség.
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszórót(hangszórókat) keresek.
Feltételek:
- 2 db legyen belőle (össze lehessen kötni vezeték nélkül - egyiken a bal a másikon a jobb csatorna szóljon, a teljes értékű sztereó hangzás miatt)
- beépített akksi
- keret max 160. ezer Ft (párban)
- legyen rajta vezetékes bemenet is (pl. mini jack)Szerintetek 2db Marshall Stockwell II alkalmas lehet erre a célra?
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Beoplay P6-ot néztem ki, de láttam, hogy sajnos nincs rajta jack bemenet, ami nekem fontos lenne. Vifa Helsinki a másik kiszemelt, de ott meg nincs meg a "360" hangzás, mert csak az egyik oldalán vannak hangszórók. Ismer valaki olyan bluetooth hangszórót (akkusat) ami mindkét feltételnek megfelel? Beolit 17 elvileg ilyen, de nem olvastam róla túl jó véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest