- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Én is meg vagyok vele elégedve, igaz nekem csak ritkán lesz használva, mert van egy komolyabb hifim.
Viszont érdemes próbálgatni az elhelyezést, a szobában különböző helyekre rakva mindig máshogy szólt, szóval nem szabad elsőre ítélni ha valakinek esetleg kevés lenne, mert amúgy korrekt cucc -
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Doss Sound XL egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró, én a Tronsmart T6-ra értettem elmarad mondjuk egy mikro hifitől. De a lényeg hogy tetszik és jól szól, igen vannak jó hangszórók, Hát próba szerencse ha meghallgatja az ember és tetszik akkor használható.
Amúgy annyiért ajándék volt a Doss Sound XL -
Digger
senior tag
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Jól néz ki!
Kár, hogy nem láttam hamarabb, mivel keresgéltem egy ideig én is! Ez tetszetős, az különösen tetszik, hogy több hangszóró is van benne!
Nekem az egyik szempont az lenne, hogy a bekapcsoláskor, vagy BT csatlakozáskor ne ordítson, mint egy hülye! Nem értem, hogy az ilyen dobozok tervezőinek miért jó az, hogy a harmadik szomszéd is hallja ha bekapcsolod!
Aztán egy ilyen lett belőle, 28.-án ütöttem le. Érdekessége a dolognak, hogy Japán a kereskedő, a vásárláskor free shipping volt a szállítás, most meg ahogy visszamegyek az oldalra, azt írja, hogy Magyarországra nem szállít! Gyorsan vissza is néztem a leveleimet, de köszönte a rendelést, úgyhogy remélhetőleg meg is fogom kapni! Lehet, hogy az én rendelésem döbbentette rá, hogy ide szállítani nem rentábilis?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Vicces képek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged