- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Én is meg vagyok vele elégedve, igaz nekem csak ritkán lesz használva, mert van egy komolyabb hifim.
Viszont érdemes próbálgatni az elhelyezést, a szobában különböző helyekre rakva mindig máshogy szólt, szóval nem szabad elsőre ítélni ha valakinek esetleg kevés lenne, mert amúgy korrekt cucc -
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Doss Sound XL egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró, én a Tronsmart T6-ra értettem elmarad mondjuk egy mikro hifitől. De a lényeg hogy tetszik és jól szól, igen vannak jó hangszórók, Hát próba szerencse ha meghallgatja az ember és tetszik akkor használható.
Amúgy annyiért ajándék volt a Doss Sound XL -
Digger
senior tag
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Jól néz ki!
Kár, hogy nem láttam hamarabb, mivel keresgéltem egy ideig én is! Ez tetszetős, az különösen tetszik, hogy több hangszóró is van benne!
Nekem az egyik szempont az lenne, hogy a bekapcsoláskor, vagy BT csatlakozáskor ne ordítson, mint egy hülye! Nem értem, hogy az ilyen dobozok tervezőinek miért jó az, hogy a harmadik szomszéd is hallja ha bekapcsolod!
Aztán egy ilyen lett belőle, 28.-án ütöttem le. Érdekessége a dolognak, hogy Japán a kereskedő, a vásárláskor free shipping volt a szállítás, most meg ahogy visszamegyek az oldalra, azt írja, hogy Magyarországra nem szállít! Gyorsan vissza is néztem a leveleimet, de köszönte a rendelést, úgyhogy remélhetőleg meg is fogom kapni! Lehet, hogy az én rendelésem döbbentette rá, hogy ide szállítani nem rentábilis?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest