- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Aureal #13235 üzenetére
Én miután írtam ide, rákerestem itt a topicban és ez a Niceboy Raze 4 lett végül. Tud mindent amire igény van. 15 ropi. 20 óra akku idő, beépített antenna, full vízálló. 20W (tudom, tudom..)
Sencor véleményeket olvastam, de sokan azt írják nagyon gyenge a hangminőség. Konyhai cuccokban egész jó-ár érték arányúak, de itt hangzás téren úgy néz ki nem. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Szülőknek keresek hangfalat. Nagyon fontos, hogy legyen benne FM rádió! Nyaralóban teraszon, kertben lenne használva szóval az sem hátrány, ha egy hírtelen jött záport kibír. Telefon szintű cincogást szeretném kiváltani, sok basszust nem várok tőle, mert 10-15ezer amit szánok rá. JBL Go széria tök jó lenne, de nincs benne rádió! Márka független vagyok, bármit meghallgatokElőre is köszönöm!
-
KD6-3.7
őstag
UE Roll 2
Csak ajanlani tudom! Brutal hangos, 360 fokban szol. Teljesen vizallo, por, kosz minden ellen birja. Van sok fele szinben es nem is draga!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Mit tudnatok ajanlani?
Baratnomnek szeretnek venni egy ilyen hangszorot. Furdoben, konyhaban vagy akar nappaliban is szokott random zenet hallgatni a telefonjarol, de az nem az igazi. A hazimozit nem szereti hasznalni, mert - szerinte - az olyan mas.
Szoval meglepnem egy ilyen hordozhato cuccal. Nezelodtem es ami megtetszett eddig az az UE Roll 2 es a Skullcandy-tol a Baricade. Mivel, hogy furdoben is lenne hasznalva, ezert szeretnek vizallot.
Velemenyeteket kernem, hogy melyiket erdemes, melyiket nem es miert. Johet mas marka is. Hirtelen en ezt a kettot talaltam szamomra elfogathato aron.Segitseget elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest