- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Aureal #13235 üzenetére
Én miután írtam ide, rákerestem itt a topicban és ez a Niceboy Raze 4 lett végül. Tud mindent amire igény van. 15 ropi. 20 óra akku idő, beépített antenna, full vízálló. 20W (tudom, tudom..)
Sencor véleményeket olvastam, de sokan azt írják nagyon gyenge a hangminőség. Konyhai cuccokban egész jó-ár érték arányúak, de itt hangzás téren úgy néz ki nem. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Szülőknek keresek hangfalat. Nagyon fontos, hogy legyen benne FM rádió! Nyaralóban teraszon, kertben lenne használva szóval az sem hátrány, ha egy hírtelen jött záport kibír. Telefon szintű cincogást szeretném kiváltani, sok basszust nem várok tőle, mert 10-15ezer amit szánok rá. JBL Go széria tök jó lenne, de nincs benne rádió! Márka független vagyok, bármit meghallgatokElőre is köszönöm!
-
KD6-3.7
őstag
UE Roll 2
Csak ajanlani tudom! Brutal hangos, 360 fokban szol. Teljesen vizallo, por, kosz minden ellen birja. Van sok fele szinben es nem is draga!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Mit tudnatok ajanlani?
Baratnomnek szeretnek venni egy ilyen hangszorot. Furdoben, konyhaban vagy akar nappaliban is szokott random zenet hallgatni a telefonjarol, de az nem az igazi. A hazimozit nem szereti hasznalni, mert - szerinte - az olyan mas.
Szoval meglepnem egy ilyen hordozhato cuccal. Nezelodtem es ami megtetszett eddig az az UE Roll 2 es a Skullcandy-tol a Baricade. Mivel, hogy furdoben is lenne hasznalva, ezert szeretnek vizallot.
Velemenyeteket kernem, hogy melyiket erdemes, melyiket nem es miert. Johet mas marka is. Hirtelen en ezt a kettot talaltam szamomra elfogathato aron.Segitseget elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged