Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Aureal
üzenetére
Én miután írtam ide, rákerestem itt a topicban és ez a Niceboy Raze 4 lett végül. Tud mindent amire igény van. 15 ropi. 20 óra akku idő, beépített antenna, full vízálló. 20W (tudom, tudom..)
Sencor véleményeket olvastam, de sokan azt írják nagyon gyenge a hangminőség. Konyhai cuccokban egész jó-ár érték arányúak, de itt hangzás téren úgy néz ki nem. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Szülőknek keresek hangfalat. Nagyon fontos, hogy legyen benne FM rádió! Nyaralóban teraszon, kertben lenne használva szóval az sem hátrány, ha egy hírtelen jött záport kibír. Telefon szintű cincogást szeretném kiváltani, sok basszust nem várok tőle, mert 10-15ezer amit szánok rá. JBL Go széria tök jó lenne, de nincs benne rádió! Márka független vagyok, bármit meghallgatokElőre is köszönöm!
-
KD6-3.7
őstag
UE Roll 2
Csak ajanlani tudom! Brutal hangos, 360 fokban szol. Teljesen vizallo, por, kosz minden ellen birja. Van sok fele szinben es nem is draga!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Mit tudnatok ajanlani?
Baratnomnek szeretnek venni egy ilyen hangszorot. Furdoben, konyhaban vagy akar nappaliban is szokott random zenet hallgatni a telefonjarol, de az nem az igazi. A hazimozit nem szereti hasznalni, mert - szerinte - az olyan mas.
Szoval meglepnem egy ilyen hordozhato cuccal. Nezelodtem es ami megtetszett eddig az az UE Roll 2 es a Skullcandy-tol a Baricade. Mivel, hogy furdoben is lenne hasznalva, ezert szeretnek vizallot.
Velemenyeteket kernem, hogy melyiket erdemes, melyiket nem es miert. Johet mas marka is. Hirtelen en ezt a kettot talaltam szamomra elfogathato aron.Segitseget elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest