- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
KD6-3.7 #13233 üzenetére
Nézegettem régebben én is ilyet faternak a telekre, de nem divat a rádiós cucc ezeknék, ill. a JBL-é baromi drága pl. Noname dolgoknál látni azért, de ott meg a hangerő + hangminőség főleg kültérre elég vickes. De asszem kollégám vmi Sparban is időnként kapható Sencor rádiót ajánlott. Kínai noname verziója is van, régi Nokia teló akksijával megy, hangerőben is oké, csak sajna 1-2 órát ha kibír a picurka akksival. Így egy powerbank nem árt mellé, mint anno a Sokolhoz a rágumizott dupla laposelem nagyanyámnak.
Micro SD-t is fogad, fater arról hallgatja metszés közben Hofit 1 hétig. -
Krill77
őstag
válasz
KD6-3.7 #1299 üzenetére
Ha van pénzed akkor a barátnődnek egy ledes jbl pulse 2-t ajánlok. Ha fogékony ilyesmire el fog olvadni. Ha draga, akkor 10 körül xiaomi mi (tégla), ha hangos kell akkor jbl flip 3. 27 az uj. Használtan 20 - az alku. Ha 10-20 kozt, a blitzwolf f4 vagy psyc monic van ha amazonrol akarsz rendelni, de ugyan ez az itthon kapható jam heavy metal is.
(az en nővérem is hasznalja a furdobem mindig pedig nem vizallo. Ertsd: emiatt nem kell vizallosag. Es elhiheted a tesom nem keveset van ott)
Amiket te irtal meg nem hallottam v lattam audiovizuális tesztet. Szerk (ja de a roll) Amiket irtam azok altalanossagban kiemelkedő cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged