- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
baitsee23 #17357 üzenetére
" ... az utódját, az Tribit Xsound Plus 2-t."
Igen, itt van egy kis kavar, mert ez gyakorlatilag MaxSound Plus 2 kellene, hogy legyen, de a Tribit kicsit megkavarta a dolgokat.
Anno nekem is volt MaxSound Plus-om, és annál szerintem tényleg nincs jobb ebben a méretben és kategóriában. Ez kapott egy upgrade-et (és már nem csak XBass kiemelés volt rajta, hanem audio-book "hangzás" is), most pedig jött a rendes utód, aminél már van app, type-C csati, újabb bt. stb.
Jó kis cucc, használd egészséggel! -
samu2062
senior tag
válasz
baitsee23 #17311 üzenetére
Hogy ajánlhattam volna másképp?
Van két darab. Én is itteni ajánlásra vettem az elsőt, aztán úgy megtetszett, hogy vettem még egyet. Azon felül, hogy mindenben megfelel a leírt igényeidnek, annyit tudok róla mondani hogy tényleg jól szól. Részletes, tiszta hangja van. Viszonylag kiegyenlített hangzású nem emel ki nagyon semmit és hiány sincs semmiből. Mélye is pont annyi van, amennyi kell. Semmilyen EQ-t, vagy hangzásjavítót nem használok hozzá. Szerintem mindent kihoztak belőle, amit ilyen kis méretből lehetett. Előtte JBL flip 5-öm volt, az nyomába sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- VGA hiba
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Nyomtató topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest