- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Van egy pár éves JBL Charge 2+ amit a kertben szeretek használni és olyan baja van egy ideje, hogy kis idő után elkezd recsegni, akadozni a hang. Valahogy a töltéshez, elemekhez lehet köze, mert eleinte ha felraktam töltőre akkor nem csinálta, de most már konstans csinálja. Azt is észrevettem, hogy a töltés is néha gyorsan csökken. Egyenlőre nem cseréltem ki az akksit, de az lenne az első tippem - viszont ha csak ez lenne a baj, akkor amikor töltőre csatlakoztatom, akkor működnie kellene. Próbáltam keresgélni hasonló hibára weben, de eddig nem jártam sikerrel. Nyilván másik egyszerű megoldás ha elküldöm szervizbe, de jó lenne tudni hogy javítható-e és ha igen, kb mennyibe kerülne kb. Az akksit
úgy láttam otthon is kitudom cserélni, de utángyártott akksikkal rossz tapasztalatom van.
Egyenlőre nem találtam jobb topicot,de bátran küldjetek máshova
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest