- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
hatpersze #1149 üzenetére
Köszi az ajánlatot.
Másik, rövidebb útvonalat használok.
Korábban írta valaki jam metal ugyanazzal a belsővel bír mint psyc.
Xqbeat 2.0 xqisit rá kellett keresnem, nem ismerem.Viszont adtál egy ötletet, érdemes volna összedobni ezt a pár hangszórót ami ebben a kategóriában versenyez a PH-s tesztelőknek egy cikk megírására.
üdv
szabi -
csaszi72
senior tag
-
Krill77
őstag
válasz
hatpersze #923 üzenetére
Pedig pont a jblekre jellemzo, h a következő osztályt is üti hangban, pedig árban alatta van. Plz charge 3 vs bose SoundLink 3. (jbl go az kivetel, az drága es nem szól jól.)
Egyébként a charge 2 es 3 kozt óriási különbség van a 3 javára. Pedig a 2 is jo. Illetve van 2+ is.
-
Krill77
őstag
válasz
hatpersze #921 üzenetére
Nem is egy árban vannak. Bár mostmár olcsobb a charge 2, meg igy is jóval drágább. Épp Most nézek egy charge 2 vs charge 3 tesztet.
Általánosságban a flip, charge, extreme szeria jol szerepel. Ezekkel jo vételt csinál az ember. Hangosak is. ( nem úgy mint a bose SoundLink mini 2, hatvan e ftért..) -
Tiger.
nagyúr
válasz
hatpersze #628 üzenetére
Nekem is jam van, én nálam jól szól. Igaz hozzá szoktattam, jól bírja a terhelést, szépek a mélyek, bár én filmezés miatt vettem és arra tökéletes. Amit nem értek a töltés led nem tiszta nálam, alapból kék, kezd merülnek akkor váltakozik pirossal, viszont ha töltöm akkor nem tudom mikor van kész mert ott végig villog valtakozva, ha be van kapcsolva, ha töltöm akkor azt mondja, de ha kész akkor semmi.
-
glaci
őstag
válasz
hatpersze #612 üzenetére
Én azért haragszom rá!
1 hete ott volt a cucc és senkit nem érdekelt rajtam kívül. Amikor beírtam ide meg egyből eltűnt a teljes készlet.
Na mind1, a hasznot költse gyógyszerre én meg keresgélek tovább. Előbb - utóbb csak lesz még valahol valami lehetőség, hogy vegyek 1 db. valami olcsó, de amellett azért mégis normálisabb minőségű BT hangszórót. (Bár jó lett volna még a nyaralás előtt.) -
glaci
őstag
válasz
hatpersze #609 üzenetére
Szia!
Most voltam a boltban. Lehet, hogy nem kellett volna kiírnom ide, hogy Nagykanizsán van. Minden eltűnt! A Blaupunkt és az összes Jam Classic is, pedig volt 10 - 15 darab belőle. Csak a 8000 Ft -os Jam Trance Mini maradt meg. Gondolom valaki felvásárolta mindet és most megy a hirdetési oldalakra ...
Ne haragudj, de sajnos így már nem tudom betartani az ígéretemet!
Ha még nem beszéltél a pároddal, akkor már ne is tedd meg, mert ő is csak beleéli magát és csalódott lesz, mint most én.
Még egyszer bocsánatodat kérem! Talán, ha tegnap nem dolgoztam volna egész nap ... (Tegnapelőtt még meg voltak.)
Bocsi, még egyszer kérlek ne haragudj! -
glaci
őstag
válasz
hatpersze #609 üzenetére
Szia!
Az adat lapod Fejér megyét írt, azért írtam hogy Fehérvár, de Budapest Déli pályaudvarnál is oda tudom adni.
Az elutalás nem lényeg. Én inkább azon izgulok, hogy meglesz-e még, mire holnap el tudok menni érte. (Ma ugyanis most indulok dolgozni és majd csak este 9 -kor fogok vissza érkezni.)
Egyébként nem kicsi a cucc, ez igaz. Az áram felvétele szerintem nem lehet olyan nagy, hogy ne bírjon vele egy power bank, inkáb csak az kellemetlen, hogy "gyártani" kell hozzá egy USB kábelt. (Ha jól néztem, akkor olyan a csatija, mint a régi Nokia telefonoknak volt. Még az is lehet, hogy egy régi Nokia töltővel is el üzemel majd. Persze a mobilitás miatt akkor is praktikusabb a power bank vagy a C méretű akksi esetleg elem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest