- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
Ez igy meg csak egy hangfal😬
-
nederlanden
senior tag
Nyomtam en auxot meg mindent...ez egy Tangent amp 50,ha fulhallgatot dugok be azonnal ott szolal meg..most megint vegyek atalakitot jack-rol audiora...na ettol volt hanyingerem es ezert akartam egy komolyabb bt hangszorot
-
nederlanden
senior tag
válasz
Fejlesztő13 #1178 üzenetére
Itt nincs usb,,csak siman be van dugva a bluetooth akarmi az erosito headphone-ba
-
nederlanden
senior tag
válasz
7Heads Drago #1175 üzenetére
En is arra gondolta,h atalakito miatt nem megy ezert megprobaltam egy sony radios magnoba atalakito nelkul es ott sem megy,,,asztali cd lejatszon keresztul sem,csak kocsiban ,ott hibatlanul.
-
nederlanden
senior tag
En nagyon hulye vagyok hozza.
Segits mar lszi.
En kepernyon nem akarok semmit mert nem is olyan a nappaliba a tv(bar a masik ketto olyan),,,szoval zenet akarok hallgatni netrol a telefonom vagy az ipadrol iranyitva a hifimre jo minosegben ,Igy ezt a apple tv-t osszekotom az erositovel,vagy hogy?Ha valami pluszt tud az apple tv akkor megveszem azt is..koszi elore -
nederlanden
senior tag
Hihetetlen szivas!Eloszor is tegnap megjott ez a jack bluetooth modul aminek a csatlakozoja 3.5mm,erositon meg nagyobb,ma vettem egy atalakitot,minden ok de egyszeruen nem akar megszolalni!atkapcsol az erosito mert hallani,kapcsolodik a bluetooth modullal a tel vagy az ipad es megsincs semmi hang.A fura hogy kocsiba rogton megszolal hibatlanul,lakasban viszont mas lejatszoval sem akar.mi lehet?
-
nederlanden
senior tag
Koszonom mindkettotoknek.elegge le vagyok maradva muszaki teren igy nem is gondoltam volna h erositon jacken keresztul megoldhato.mar megyek is venni mert a rendszer adott.koszi
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok.
Mélyben-térben a legjobb Bluetooth hangszorot szeretnem a legjobb minőségben legtartósabb akkuval.😬😁
Melyiket vegyem szerintetek? Jbl xtrame,harman goplay vagy bose soundlink 3?esetleg más jobb?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest