Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
hatpersze
üzenetére
Szia!
Az adat lapod Fejér megyét írt, azért írtam hogy Fehérvár, de Budapest Déli pályaudvarnál is oda tudom adni.
Az elutalás nem lényeg. Én inkább azon izgulok, hogy meglesz-e még, mire holnap el tudok menni érte. (Ma ugyanis most indulok dolgozni és majd csak este 9 -kor fogok vissza érkezni.)
Egyébként nem kicsi a cucc, ez igaz. Az áram felvétele szerintem nem lehet olyan nagy, hogy ne bírjon vele egy power bank, inkáb csak az kellemetlen, hogy "gyártani" kell hozzá egy USB kábelt. (Ha jól néztem, akkor olyan a csatija, mint a régi Nokia telefonoknak volt. Még az is lehet, hogy egy régi Nokia töltővel is el üzemel majd. Persze a mobilitás miatt akkor is praktikusabb a power bank vagy a C méretű akksi esetleg elem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest