- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem feltétlenül hallgass meg valamilyen BT hangszórót a kisebb méretkategóriából (0.33, 0.5 literes dobozos üdítő méret).
ennyi pénzért is lehet jót venni, csak hasznos, ha az ember eleve a mérethez igazítja az elvárásait, és nem utólag csalódik. eget rengető mélyeket nem szabad várni, ugyanakkor nekem pl sokszor túlzás, amire képesek és hajlamos vagyok visszavenni a mélyekből a jobb, kiegyenlített hangzás érdekében. ez persze totál szubjektív, van, aki fullra csavarja az alsó tartományt és azt élvezi. ezért is mondom, hogy érdemes először felmérni, hogy te melyik táborba tartozol és csak utána válogatni.Nordik:
hát igen, más dimenzió, kezdve azzal, hogy a Go3 az mono.
Olyan nagyon széles teret a Uboom L sem csinál, viszont jó, hogy van rajta low latency mód, így nem késne a hang a képhez képest. Én ilyen soundbar szerű használatra az egyik legjobbnak a Soundcore Motion+-t gondolnám (bár nem próbáltam), viszont az magasabb árkategória, és nem tudom, hogy késleltetés terén hogyan teljesítene. -
Aprósólyom
addikt
Az egyetlen bolti új alternatíva ennyi pénzből, ami megérdemelheti számodra a figyelmet: HiFuture Gravity, (árukeresőn megtalálod). De ez is picivel felette van az ársávodnak, jelenleg: 23K körül van. Volt valamikor akcióban 18-19K-ért is, de 23K is jó ár érte.
Vagy ha használt és szépséghibás de legalább olcsó és jó hangú cucctól sem riadsz vissza: ebay-en találni olcsón, durva vagy kevésbé durva szépséghibákkal Harman Kardon Onyx 1-2-3-4 verziókat. A szépséghibákon sok esetben jelentősen lehet javítani egy kis kézügyességgel és elszántsággal. Ellenben lesz egy meglehetősen jó hangú hangfalad kis pénzből. (amire figyelni kell, hogy valamelyikhez adnak tápegységet, valamelyikhez nem. Javaslom ezt azért is, mert én vettem már egy ilyet kíváncsiságból, összevetettem a HK GO + Play hangfalammal. Majdnem lemegy olyan mélyre és teljesen szép jó, szép hangja van a kis Onyx hangfalaknak.
-
carl18
addikt
20E alatt my van az Earfun oldaláról Earfun Uboom L, ha valami nagyobb dolog kell több hangerő nagy basszus akkor valóban érdemes feljebb lépni.
Amiket írtak mind ajánlott csak azok lényegesen drágábbak.
Néha a Soundcore Oldalon is vannak akciók, ott a Motion Boom egész jó főleg ha 55-60 Euro környékén akciós!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asustor NAS
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új Gamer PC i5-12, 13, 14400F/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Laptopok javítása,telepítése,bővítése,gyorsítása,teljes körű szervizelése
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 870 EVO 1TB szinte újak! LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest