- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fpatrik17 #9409 üzenetére
Ahogy Cyborg is írta, itt igazából a méret / hordozhatóság a kérdés. Nincs Motion+ -om, de volt Go és MaxSound Plus. Végül utóbbi maradt, mert nekem még belefért abba a méretbe, amit elképzeltem. Értelemszerűen jobban, erősebben szól, mint a Go, - gondolom - akárcsak a Motion+ a MaxSound Plus-hoz képest. Szóval ezt neked kell eldönteni
(#9410) Cyborg
+1 -
Cyborg
őstag
válasz
fpatrik17 #9409 üzenetére
Én pont maxsound plusról váltottam Motoin+-ra.
Nekem megérte, méretre még pont ugyanúgy hordozható, ugyanúgy vízálló, de komolyabb hangja van, több mély, sokkal nagyobb hangerő, van equalizer, és type c-s.
...ezzel nem azt mondom, hogy a Tribit szar, mert az is szuper, de nyilván a többlet ár-méret-súly miatt jobban szól a Motion+
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest