Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vigyorgó
üzenetére
"PayPal az Unicredit banknál vezeti a számláját."
Ezt nem is tudtam.
" ... megadom az átutalási azonosító számomat a közlemény rovatba és befizettem az összeget." - és azt sem, hogy ez így is mehet.
Ettől függetlenül én nem korlátoznám be magam, ill. választanék mást csak emiatt. Egy Revolut kártya igénylés nem egy nagy kunszt. Pár hét alatt megjön, és arra is tudsz (már) hasonló módon befizetni.A DOSS SoundXL tényleg nem rossz, de azért én az Anker mögé tenném. Lehet előbbi hangosabb, de az Anker "finomabb" (Bt 5.0, custom EQ, aptX (tudom, tudom, semmire sem jó de van
))
Ja, és ne mond már nekem, hogy nincs egy ismerősöd, aki - ha csak átmenetileg is - de ne tudna kisegíteni (míg megjön a Revolut-os kártyád)@carl18
Tudtommal, Ali-n sincs Paypal.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
))