- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus #8248 üzenetére
Én itt idáig azokból a rádiós kazettás magnókból indultam ki amit eddig hallotam. Azt tudom vannak ám komolyabb modellek is, de azok ritkák vagy drágák. De úgy átlagban a mai bluetooth hangszórók hordozhatóság terén is sokkal jobbak.
A Régi boomoxokba még ott voltak a kazetta/rádió részek ami szintén szépen emelték a súlyt. Bár egy régi boomboxot lehet beszerzek resftaurálási szándékból. Néha-néha jó volna elővenni."céges bulira, vagy házibulira a haverokkal kell hangkeltő, nem fogod a frankón szóló szobai cuccodat vinni"
Na igen ez tökéletes példa, még pár éve volt házi buli is haverom ötlete az volt hozzam a hifimet csak kipróbálni hogy szól. Én mondtam is azt nem viszem sehova, nekem az otthonra lett véve nem házibulizni. Igen, ezt én már sajnálnám befogni bulizni stb.
Már számomra eszmei értéke is van, nem csak anyagi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Fejhallgatós találkozó
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest