Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Aztokat én nem nagyon ismerem sajnos. Van ultra elit drága kategória talán a devialet - ek, meg még ennél is jobb, talán a legjobb amivel b&w jött ki nemrég. Formation duo / flex.
Sokat nem ismerek ezekből. Én is go and playt ajánlottam különbenNem túl drága főleg használtan, jól is szól is hangos is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest