- Magyarított Android alkalmazások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika6
tag
válasz
Ati1979 #8177 üzenetére
bocsánat, nem írtam, TV 2.0 _bluetooth_ verziójával hasonlítottam - és úgy már nagyon is idetartozik
.
Azteeek (8170), nem hordozható hangfalat akarok venni
. Bluetooth hangfalat akarok venni. Ezért is gugliztam "milyen bluetooth hangszórót vegyek"-re, ezért vagyok a "Bluetooth
hangszórók" topicban.
Ahogy november-decemberben beleolvastam, többen bizonygatták itt, hogy nem a méret a lényeg, ha megfizeti az ember, kis hangszóró is tud csodákat - hát, fülelek akkor. (meg nyilván, hogy a vifa más kategória, árban is, de 3-szor nem jobb, mint a harmadannyiba kerülő, csak 10%-kal)
De számomra ezek a HK-k még teljesítik a "hordozható" kritériumát - JBL-ből láttam akkorát a MM-ban, ami már inkább "cipelhető" vagy "cibálható", na olyat már nem akarok; vagy a jelenlegim, ami azért nem hordozható, mert áramra kell kötni + össze kell kábelezni. Olyan kell, amit megfogok és viszek & leteszem és szól; az nem feltétel, hogy a zsebembe beférjen
.
rizso (8181), huh, ez azért még egy 20-assal több, de köszönöm a tippet, megfontolom
Lami66 (8169), ez tök jó infó, köszönöm szépen!
ribarszki (81174) ez nagyon üt, vinnyogva röhögök
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged