- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Worlynox #7391 üzenetére
Úgy tűnik van rá megoldás. Én nemrég fedeztem fel ugyanezt a bug-ot, és írtam is rögtön az eladónak (TribitDirect UK). Ők vissza is írtak, hogy próbálkozzak fw. frissítéssel, amihez küldtek programot, leírást (ez mondjuk pontatlan volt) és egy új fw.-t. Pár órája vagyok túl a frissítésen, és úgy tűnik a kikapcsolós hiba megszűnt (remélem nem kaptam helyette mást
). Ha kell az fw. írj rám privátban.
-
gg72
veterán
válasz
Worlynox #7391 üzenetére
Sajnos ez típushiba, a német amazonon nagyon sokan panaszkodnak erre, a gyártó állandóan azt válaszolja, hogy aki ilyet tapasztal, küldje vissza. Nekem is útban van egy ilyen, én AUX-on fogom használni, kíváncsi vagyok ott is csinálja-e... Rákérdeztem az amazonon, valakinél előfordul, másnál nem: [link] és [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest