- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Worlynox #7391 üzenetére
Úgy tűnik van rá megoldás. Én nemrég fedeztem fel ugyanezt a bug-ot, és írtam is rögtön az eladónak (TribitDirect UK). Ők vissza is írtak, hogy próbálkozzak fw. frissítéssel, amihez küldtek programot, leírást (ez mondjuk pontatlan volt) és egy új fw.-t. Pár órája vagyok túl a frissítésen, és úgy tűnik a kikapcsolós hiba megszűnt (remélem nem kaptam helyette mást
). Ha kell az fw. írj rám privátban.
-
gg72
veterán
válasz
Worlynox #7391 üzenetére
Sajnos ez típushiba, a német amazonon nagyon sokan panaszkodnak erre, a gyártó állandóan azt válaszolja, hogy aki ilyet tapasztal, küldje vissza. Nekem is útban van egy ilyen, én AUX-on fogom használni, kíváncsi vagyok ott is csinálja-e... Rákérdeztem az amazonon, valakinél előfordul, másnál nem: [link] és [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged