Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Több hétnyi tanácstalanság és keresgélés után tegnap végül hirtelen felindulásból vettem egy Sony XB41-et. Ma már becseréltem egy JBL Xtremere. Sajnos ez a Sony számomra nem lett nagyon eltalálva. Közel 60 rugóért nekem elég csalódás volt akárhogy játszottam a hangszínekkel a magasak néha túl "cicergősek" néha torzak voltak, magasabb hangerőn pedig a basszus is teljesen elveszett. Viszont azonos áron az első szériás Xtreme ég és föld hozzá képest. Ha okosabb és türelmesebb vagyok akkor most már a Dockin' úton lenne de így a Sony vásárlás miatt már meg volt kötve a kezem, csak az adott boltból tudtam választani, viszont ezzel a "kis" JBL-el is azt hiszem nagyon jó barátok leszünk.
Teljesen botfülű emberhez képest nekem csak félig botfülűként sokkal tisztábbnak és stabilabbnak tűnik a hangzása, basszuskedvelőként meg aztán pláne elégedett vagyok attól ami ebből a méretből kijön. Egyébként kb 50-60% hangerőig a Sony sem volt rossz de fölötte azért már nagyon bizonytalannak tűnt. Ja és akkor most még nem is játszottam semmit a telefon hangszínszabályzójával, az XB41 esetében kb minden számnál más beállítás kellett. Szóval ha valaki ezt olvassa és mondjuk a 2 típus között vacilálna akkor ez talán jól jöhet a döntésben. Xtreme 2 meg ugye elvileg még jobb is az 1-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Teljesen botfülű emberhez képest nekem csak félig botfülűként sokkal tisztábbnak és stabilabbnak tűnik a hangzása, basszuskedvelőként meg aztán pláne elégedett vagyok attól ami ebből a méretből kijön. Egyébként kb 50-60% hangerőig a Sony sem volt rossz de fölötte azért már nagyon bizonytalannak tűnt. Ja és akkor most még nem is játszottam semmit a telefon hangszínszabályzójával, az XB41 esetében kb minden számnál más beállítás kellett. Szóval ha valaki ezt olvassa és mondjuk a 2 típus között vacilálna akkor ez talán jól jöhet a döntésben. Xtreme 2 meg ugye elvileg még jobb is az 1-nél.