Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A legkisebb 200 euros rejkjavik nem a legjobb, a minirig3 jobban szól. A Helsinki a következő lépcső. Az zseniális. Nekem most ilyen van. Félemetesen precíz és finom hangja van. Az olso kicsit nagyobb és valamivel teltebb hangot produkál. Árban majdnem ugyanennyi. A copenhagen az még jobb csak a magas sugárzó hülyén van irányítva. Ez már elég komoly darab több is összköthető, wifin kereszül is megy.
Ez a stockholm ez valami egészen más kategória mint a többi. Ez már nem hordozható, és kb. 10kg. Érdemes
megnézni a videót.
Ha én most vennék hangfalat akkor vagy a minirig 3 köré építkeznék, vagy valamelyik vifa.Szerintem aki ennyi pénzt szán bt hangfalakra, a vifak közül érdemes választania.
Igen ennyire jók. Ja és most feketében is lehet kapni az összeset. Iszonyat jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest