- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#47205632 #5490 üzenetére
Hát igen teljesen megértem, mondjuk én se használtam annyira kis hangerőn. Hát persze nem tökéletes a hangja de az árához és méretéhest képest nagyot szól szerintem. Persze Mini/hifi hifi rendszerhez képest el tud maradni. De azok nem is 1 kg súllyal rendelkeznek, hanem 4X5 akkora méret.
Szerintem Hordozható hangszórót nem szabad otthoni Hifi rendszerhez hasonlítani. Természetes hogy egy rendes hangfal dobozba nagyobb hangszórókkal jobb hangzást fog eredményezni. Egy elektromos robogot se hasonlítunk egy autóhoz más kategória.
De a Divoom szerint bőven jól szól főleg ahhoz képest milyen hangszórókat kap hasonló árba az ember. + Ezt a 1 kg-os hangszórót azért egy kis hátizsákba bármikor beleteheted, a Mini Hifit nem igazán fogok hordozni.
Fürdőszobába is jól jön, mikor forró fürdőt veszek és lazítani szeretnék. Esetleg ha odakint csinálok valamit, akkor is jól jön a háttérzaj. Azért az udvarra nem szívesen pakolgatni ki senki se egy komplett hifi rendszert
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest